Fotospion: Viitorul BMW X3 prinde contur

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.08.2008
Ultimele fotografii spion cu BMW X3 dovedesc faptul ca bavarezii grabesc procesul de dezvoltare al crossover-ului.

Dupa ce Mercedes si Audi si-au pus la punct reprezentantii pentru segmentul crossover-eleor, BMW se straduie sa nu piarda teren si grabeste procesul de dezvoltare a noii generatii X3.

SUV-ul compact al constructorului bavarez a fost surprins din nou in teste, de aceasta data mult mai bine camuflat, incercand sa ascunda o serie de elemente de design complet noi, care vor individualiza viitoarea generatie de cea veche.

Blocurile optice fata si spate au fost camuflate foarte bine, semn ca ele au primit modificari importante. Acelasi lucru se observa si la nivelul spoilerului frontal si al grilei. Fotografiile spion tradeaza si noi dimensiuni, lungimea modelului crescand cu cativa centimetri, ceea ce se va traduce in spatiu interior mai mare. Decizia de a creste proportiile a facut ca initiativa lansarii unui mini SUV, botezat X1, sa nu mai para atat de ciudata.

Odata cu lansarea viitoarei generatii X3 vom avea probabil ocazia de a vedea transpunerea celei mai noi tehnologii BMW si la nivelul celorlalte modelele din gama bavarezilor.

Cea mai nou gaselnita tehnologica, night-vision-ul lansat pe Seria 7 ar putea sa isi faca astfel loc si pe X3.

via | WorldCarFans

Taguri: Audi, BMW, Mercedes, X3

Comentarii (2)

  • mai-mai
    CA DE OBICEI , GERMANII(NEMTII PT. RUSOFONI) FURA DE LA FRANCEZI SI JAPONEZI.......NU VOR SCAPA INSA DE MONOTONIE , PLICTIS ,......LOR NU LE ZICE NIMENI NIMIC ?
    0 0
  • oare o fi facuta in Albania ? sau Congo ? no offence........e tare urita , ca de obicei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru