Frankfurt 2011: Standul Audi va avea un circuit de 10 milioane de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.06.2011
Vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt vor putea găsi la standul Audi un circuit de test-drive, de 400 de metri, care a costat aproximativ 10 milioane de euro.

Esential

10 milioane de euro investeşte Audi în circuitul său de test din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Dacă până acum am fost obişnuiţi să găsim Audi în cadrul standului Volkswagen, cu ocazia fiecărui salon auto, lucrurile se vor schimba la Frankfurt. Ediţia de anul acesta a salonului german reprezintă un pas important pentru constructorul din Ingolstadt, care investeşte mult în propriul stand.

Cu o lungime de 100 de metri şi o lăţime de 70 de metri, standul Audi va include, printre altele, şi o pistă dedicată vizitatorior care vor să experimenteze senzaţiile oferite de modelele sale noi.

Constructorul urmează astfel exemplul rivalilor de la BMW, care oferă de mult această atracţie. De asemenea, tot anul acesta, şi Mercedes a anunţat prezenţa unei psite de testare în cadrul standului său.

Fanii Audi vor avea la dispoziţie aproximativ 12 maşini de test, gata să alerge pe circuitul lung de 400 de metri, care va scoate din vistieria constructorului german aproximativ 10 milioane de euro pentru construcţie.

Rupert Stadler, preşedintele executiv Audi, a declarat că brandul german va face o impresie bună şi că "standul va fi surprinzător, complet din punct de vedere emoţional şi arhitectural, capabil să lase cu gura căscată pe toţi cei prezenţi".

via | automotivenews

Comentarii (3)

  • Mai mare...
    Asta ca sa arate ca ei o au mai mare...
    Punga, bineinteles... Prea penibil... Sa bagi 10 mil (plus standul in sine, alte cateva mil) pentru un show de cateva zile...
    Chiar nu se putea face ceva mai constructiv cu jumatate din banii aia?...:-s
    8 10
  • :)
    Nu e de ajuns ca oricum tot site-ul e plin de reclame,ati mai bagat si porcaria aia de Gillete care nu poate fi inlaturata.

    E in regula,e bine sa faceti publicitate pe bani,va autointretineti,dar totusi,incercati o publicitate mai putin agresiva.

    On topic:

    Audi isi permite sa construiasca piste de 100 milioane de euro.Tot ceea ce fac ei este pentru a atrage mai multi cumparatori...Bussines.
    15 1
  • Frankfurt 2011
    Am fost in 2009 la IAAF si vreau sa va spun ca e ceva fantastic sa vezi asa ceva sunt curios daca ii intrece pe cei de la BMW pentru ca in 2009 intrai in hala BMW si in partea superioara a halei jur imprejur era pista cu doua benzi si chiar avea evact maxim... sper sa reusesc sa merg si anul asta... asa se face mult spectacol
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru