Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Eleganţă englezească în standul Aston Martin

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1

Aston Martin a venit la Salonul Auto de la Frankfurt cu acelaşi spirit de sărbătoare pe care l-a expus şi la Geneva. Pe lângă veselia discretă a englezilor, reprezentanţii mărcii din Gaydon au prezentat o serie de modele lansate în ultimele luni. Printre acestea se numără Vanquish Volante, cea mai uşoară decapotabilă din gama lor, CC100 Speedster, un model construit în doar două exemplare şi V12 Vantage-S, cel mai rapid model din portofoliul mărcii.

Aston Martin Vantage Volante - imagini şi informaţii oficiale

Cu excepţia plafonului, versiunea Volante a lui Aston Martin Vanquish preia design-ul exterior al coupe-ului şi interiorul modelului. Preţul unui asemenea model este de 264.995 euro pe piaţa din Germania. Graţie panourilor de caroserie din fibră de carbon, roadsterul britanic are o masă de 1.844 kilograme, ceea ce o face cu nouă kilograme mai grea decât echivalentul său coupe.

Aston Martin V12 Vantage-S - imagini şi informaţii oficiale

Între timp, noul V12 Vantage-S se mândreşte cu titlul de cel mai rapid Aston Martin după One-77, fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puţin de patru secunde.

Viteza maximă a acestui model este de 330 km/h.


Comentarii (1)

  • Lipseste Rapide S...
    Vanquish -ul e fabulos....ce mai...Aston e fenomenal :). Si cuvintele de lauda la adresa marcii pot continua pana maine....
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru