Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Porsche 918 Spyder este una dintre vedetele Salonului

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 2

Porsche a reuşit să atragă un număr impresionant de vizitatori la standul său şi asta datorită versiunii de producţie a impresionantului 918 Spyder. După numeroase apariţii în formă de concept sau prototip, Porsche a adus într-un final în faţa publicului versiunea finală a acestui exclusiv automobil care poate parcurge un tur al vechiului Nurburgring în 6:57 minute. Alături de Porsche 918 Spyder, standul a avut numeroase exponate dedicate aniversării celor 50 de ani de existenţă ai mărci germane. Dintre acestea, cel mai important este modelul 911 50th anniversary edition.

Porsche 918 Spyder - informaţii şi imagini oficiale 

Porsche 911 50th anniversary edition - informaţii şi imagini oficiale


Comentarii (2)

  • Simplu si curat. Porsche tocmai a dat publicitatii timpii pe care Spider 918 i-a scos pe Nurburgring: 6:57 sec. Fara tam tam, fara nimic. Imi place cand vine cate unul si-ti arunca in fata 0-100 km/h al nu stiu carui anonim. Si dai si zdrobeste ... Pe urma vine Porsche si zice "hopa, tocmai am tras o tura sub 7 minute". Vechiul record era detinut de Viper in 2011 cu 7.18 sec, daca nu ma insel.

    Deci nici Ferarri, nici Lambo, nici macar altii facuti peste noapte "supercar-uri". Stiti la care ma refer :) Spider-ul 918 isi merita banii pana la ultimul cent. Chiar si fara recordul asta de pe Nurburgring. Bafta maxima Porshe si inca odata, Bravo!
    4 0
  • Porsche
    Intotdeauna au fost in varful piramidei,asa sunt si asa vor ramane,au o calitate extraordinara.Toate aprecierile Porsche,merita toti banii un PORSCHE.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru