Freerider si Sportrider, doua editii limitate Seat Ibiza

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.04.2008
Pentru a nu pierde interesul pentru actuala generatie Ibiza, Seat a pregatit doua editii botezate Freerider si Sportrider.

Esential

100 de cai putere dezvolta versiunea diesel a editiei limitate Ibiza Sportrider.
13.000 de euro costa versiunea diesel a editiei limitate Sportrider.
70 de cai putere dezvolta motorul de 1.2 litri regasit pe editia limitata Freerider.

Lansarea noii generatii Ibiza a dus inevitabil la o serie de editii limitate a actualului model, gata sa mentina treaz interesul clientilor asupra deja perimatului hatchback.

Ibiza Freerider si Sportrider sunt cele doua editii limitate care vor fi disponibile mai intai in Marea Britanie, echipate cu o serie de optionale mai numeroase in versiunea standard. Cele doua editii limitate vor fi disponibile doar in varianta de caroserie cu trei usi.

SEAT Ibiza Freerider este echipata cu un propulsor in trei cilindri de 1.2 litri care dezvolta 70 de cai putere, conectat la o transmisie manuala cu cinci trepte. La interior pasagerii vor regasi in dotarea standard cruise control, climatizare automata si reglaj electric pe inaltime al scaunului pasagerului.

La exterior jantele de 15 inch din aliaj, oglinzile incalzite si retractabile, proiectoarele de ceata si eticheta Freerider, personalizeaza editia limitata. Primii 300 de clienti care comanda versiunea Freerider vor primi gratuit si un sistem audio DAB de inalta performanta.

Pretul fixat de Seat pentru Freerider este de 11.266 de euro.

Cei care isi doresc insa un Ibiza mai puternic pot opta pentru un motor pe benzina de 1.4 litri sau un diesel de 1.9 litri TDi, ambele oferind 100 de cai putere, regasite pe Sportrider. Dotarile interioare includ printre altele climatizare automata, scaunul pasagerului reglabil pe inaltime, volan cu trei spite, scaune sport cu tapiserie in doua tonuri.

La exterior Sportrider se individualizeaza prin jantele Spica de 16 inch din aliaj, spoilerele fata si spate imprumutate de la versiunea FR, oglinzi laterale retractabile si incalzite, proiectoarele de ceata, manerele usilor vopsite in culoarea caroseriei si grila frontala sub forma de fagure.

Versiunea pe benzina a editiei Sportrider porneste de la 11.900 de euro in timp ce motorizarea diesel are un pret de baza de 13.000 de euro.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • flaviu
    acceptabil..
    da-s demult imprumutate spoilerele de la fr pe toate stifturile...motor de 1.2 si spoilere sport...aiurea parearea mea....dar comparativ cu concurentza is ok preturile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru