GALERIE FOTO: 100 de fotografii noi cu Mercedes F800 Style

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 30.10.2010
Oficialii Mercedes au publicat o galerie foto care conţine 100 de fotografii cu F800 Style. Acesta a făcut cunoştinţă cu publicul în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Comentarii (7)

  • Acesta trebuia sa fie noul CLS!!!Silver Bullet....
    6 4
  • you_hoooo
    un nou coupe
    Cred ca Mercedes pregateste un nou coupe cu 4 usi; si ar fi grozav, mai ales ca CLS are un public tinta mai restrans. Si nu cred ca va fi noul C chit ca are dimensiunile acestuia. Oricum, bravo Mercedes!!!!!
    4 6
  • THE BEST OR NOTHING
    e superb.....

    sa-i pregateasca un 4matic sa puna in nas A4 quattro......

    BRAVO MERCEDES!!!!
    9 5
  • astept o revolutie in domeniu pur si simplu si....nu vad am impresia ca toate firmele au ca scop sa socheze motoare de 1000cp design sf....etc astept un propulsor pe hidrogen si un sistem auxiliar care sa sintetizeze H-ul din apa...VREAU SA MERG SA-MI ALIMENTEZ MASINA DIN.................................................................................................FANTANA SI ATUNCI MA INCHIN SI ZIC DA....EVRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    13 6
  • S-classe.
    NOUL S-CLASSE se va asemana foarte mult cu acest concept, iar va ramane in urma seria 7.
    12 6
  • octav_bmw
    conceptul arata bine dar sa vedem produsul final
    2 0
  • zarnesteanu
    Mercedes e Mercedes
    Imi place totul la masina asta, De la design, ideea din spatele design-ului si pana la executie. O firma cu adevarat inovatoare , un pionier al domeniului. O masina venita din viitor.

    Imi vine sa zambesc (amar) cand mi-aduc aminte de primele comentarii pe automarket cand au aparut pozele cu F800. "Urata". "Groaznica": "Grasan cu sunci" etc. etc. Ca intotdeauna ne pricepem extraordinar de bine la toate :)

    In sfarsit poate unii dintre noi isi vor da seama ca legs-use, acurca, urinity si altii nu sunt decat un postalioane trase de cai pe langa Mercedes. Imitatia, oricat de buna nu va fi niciodata un original. E valabil si in industria auto :)
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru