Galerie foto: Asa arata Honda Insight pentru Europa!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.01.2009
Honda a publicat o serie de fotografii si informatii oficiale ale primului sau hibrid pur: modelul Insight, rivalul actualului Toyota Prius.

Inainte de dezvaluirea versiunii de productie, live in cadrul Salonului Auto de la Detroit, Honda ofera publicului primul set de fotografii si informatii oficiale ale noului Insight destinat pietei europene.

Asteptat sa soseasca pe piata europeana si americana in primavara acestui an, noul Honda Insight renunta la aspectul agresiv promovat de conceptul dezvaluit in toamna la Paris. Blocurile optice frontale sunt redesenate asemeni spoilerului si a partii posterioare. Oglinzile laterale, grila frontala si linia acoperisului capata linii mai cuminti si mai fluide.

Asa cum se anticipa, sub capota noului Insight se va afla o unitate hibrida imprumutata de la fratele mai mic Civic, care combina particularitatile unui motor cu combustie interna cu cele ale unui propulsor electric, ambele conectate la o cutie de viteze CVT.

Spre deosebire insa de Toyota Prius, principalul rival al celor de la Honda, noul Insight nu va putea functiona doar cu propulsie electrica. Cu toate acestea, Honda se grabeste sa recupereze dezavantajele cu un pret care, potrivit oficialilor, va face din Insight cel mai ieftin hibrid de pe piata.

Modelul japonez ar putea sa se adreseze astfel unei audiente mult mai largi. Honda estimeaza ca cifra de vanzari va insuma 200.000 de exemplare pe an, cei mai multi clienti urmand sa isi faca simtita prezenta in America de Nord.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • de ce TREBUIE sa arate ca prius?...
    ?
    0 0
  • H
    Urita cu spume,la fel ca Prius!
    0 0
  • FELICITARI !
    Masini adevarate , si Prius si Honda !
    0 0
  • ...
    pai nah...e oarecum frumoasa... e un hibrid...totsi

    totusi Prius e mult mai urata ca Insight
    0 0
  • ...
    totusi care ar fi viteza maxima de deplasare ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru