Galerie foto: Audi RS6 Avant pe circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.02.2008
Versiunea de performanta Audi RS6 a pozat in diferite ipostaze in cadrul unui drive-test pe circuit.
.
Taguri: Audi, RS6

Comentarii (6)

  • mama
    arata beton dar nu cred ca intrece m5 preferatul meu
    0 0
  • luxxxien
    pentru mamici
    daca va vad la volanul unui rs6 avant de 100.000 de euro, v10 de 500 de cai promit ca ma dau la o parte... daca ma invitati sa fac pe soferul pentru dumneavoastra promit ca accept... :)
    0 0
  • cressty
    pt luxxien:D
    da frate te cred ca vrei sa fii sofer pe un rs6, ca si mie mi-ar place,dar cred-ma ca daca nu ai si tu la masina macar 450 de cp nu e nevoie sa te dai la o parte, ca rs6 oricum trece ce d tn:D
    0 0
  • vasilievici
    masina are 570 cai si va fi ceva mai rapida decat un m5
    0 0
  • vasilievici
    cel mai salbatic sedan Audi din istoria companiei va avea sub capota, asa cum s-a tot zvonit pana acum, propulsorul V10 a lui Gallarrdo si S8 (intr-o forma modificata), supraalimentat cu doua turbocompresoare.E63 amg va plange dupa mama luiAceeasi sursa a mai dezvaluit faptul ca agregatul va produce un cuplu maxim de 1.000 Nm, tortura urmand a fi suportata de o cutie de viteze automata cu sase rapoarte de la ZF, ce-o va preda mai departe tuturor celor patru roti, echipate – optional – cu un sistem de franare cu discuri ceramice.Iar daca credeati ca nebunia se sfarseste aici, mai ganditi-va o data: dupa lansarea lui RS6 si RS6 Avant, va urma, conform traditiei, o versiune “Plus”, despre care se estimeaza ca va dezvolta intre 620 si 635 CP.
    0 0
  • sharky
    respect
    inca data audi nu dezamageste... o adevarata bestie a soselelor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru