GALERIE FOTO: Coupe-ul sportiv Toyota FT-86 se dezvaluie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.10.2009
Toyota a dat publicitatii un nou set de imagini ale conceptului FT-86, care prefigureaza un coupe sportiv dezvoltat impreuna cu Subaru.

Cu mai putin de o saptamana inainte de deschiderea oficiala a Salonului de la Tokyo, Toyota a publicat un nou set de imagini oficiale ale modelului sportiv dezvoltat impreuna cu Subaru. Desi galeria foto este destul de generoasa, Toyota s-a zgarcit in ceea ce priveste informatiile oficiale.

Conceptul sportiv a fost botezat FT-86 si a fost inspirat, se pare, de un alt prototip mai vechi al japonezilor, celebrul FT-HS. La nivel exterior, designul este personalizat de grila radiatorului in forma de fagure, de forma ascutita a blocurilor optice, de oglinzile laterale echipate cu lumina de semnalizare si o carcasa din fibra de carbon, precum si de linia continua a stopurilor.

Sportivitatea este insuflata de tevi de esapament duble si de deflectorul de aer. Interiorul este dominat de o serie de gadget-uri intens colorate si lasa sa se intrevada o cutie automata, cel mai probabil cu 6 rapoarte. Detalii despre trenul de rulare, consum, emisii si resurse vor fi dezvaluite abia saptamana viitoare odata cu debutul live in cadrul Salonului.

Comentarii (4)

  • Bun venit la circus! Haha!
    FT-86 parca vorbim de un nou model de aspirator! Haha!
    3 4
  • asd
    Exact cu aspirator se aseamana tot mai mult modelele japoneze, su cu un fier de calcat in cazul Honda Civic :))
    2 2
  • nu e urata , e doar toyota :))))
    2 2
  • chryss
    TOYOTA
    ... cum de reusiti sa scoate-ti asa ceva pe gura?, am vaga impresie ca...este vai de voi, de neuronul vostru singuratic...vorbiti de Toyota, de Honda...fier de calcat...de ce naiba nu stati pe Mirc?...ma mir ca aveti net...de fapt cred ca tastati in pauzele de chat...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru