GALERIE FOTO: Dacia Duster in diferite ipostaze de familie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.02.2010
Dacia a publicat o serie de fotografii in care Duster joaca rolul masinii de familie bune la toate: de la plaja la varful muntelui.

Comentarii (36)

  • osmihai
    imi place mai mult versiunea in care interiorul farurilor este de culoarea neagra!
    37 0
  • parerea mea...
    da...arata mult mai bine cu interiorul farurulor negru...
    20 0
  • faruri
    @osmihai: intradevar... arata mult mai bine cu farurile inchise la culoare... si parca si farurile la Sandero Stepway sunt mai reusite decat cele de la Sandero standard
    18 0
  • wooow!!
    ...deci arata absolut bestial cand trece prin apa aia si farurile cu fundal negru arata intr-adevar mult mai bine. E bine ca va fi o versiune si asa pentru ca ar fi insemnat sa bag alti bani cand as fi luat-o
    20 0
  • Duster
    Eu cred ca farurile negre echipeaza doar versiunea de top.
    11 0
  • Elisav
    Deja o vad ! Gri platine cu geamuri fumurii, faruri negre si de ce nu, un mic bull-bar montat ca accesoriu... da! asta va fi masina mea !
    29 2
  • I love Dacia !
    Surprizele placute vor veni in continuare ! Urmeaza EuroNCAP !
    15 0
  • first_yoyo
    bravo
    o masina de succes, super

    deja ma bate un gand


    pe mine ma distreaza titlul reportajului, ipostaze de familie mai ales in prima si ultima poza


    bafta
    17 0
  • ''design adevarat'' mediocritate
    cati cocalari.. /btw -cu o suma X de bani poti face matrite(caroserie) care sa dea un rezultat f bun insa cu aceeasi bani poti face o mediocritate asa cum e dusterul - sa cumparati la el pana lesinati Va spune un asta un viitor arhitect cu studii aprofundate in design si mai ales automobilistic. Deci..strangeti de pe acum bani ca sa rupeti mufarina pisdelor ca aveti ''semi-suv''
    4 41
  • Albert
    Pe ce site au aparut aceste poze? Pe Dacia nu le-am gasit :(((
    1 4
  • @ SODA
    Domnule viitor arhitect, ai face bine sa argumentezi "latraturile" de mai sus. Totusi, dupa limbaj si exprimare, mi-e greu sa cred ca ai avea catusi de putin legatura cu studiile aprofundate in design. Cat despre Duster, personal ii prevad un mare viitor si multe "succesuri".
    20 0
  • boc si eu
    @soda
    Perfect de acord, parca ar avea interdictie de la renault sa nu faca masini mai bune ca ale lor,nu ca ei ar avea de aface cu fiabolitatea sau dedignul,
    Luati-va bre' dacie doar o sa aveti piemsele de schimb aproape, nu va uitati la masini mai bune la acelasi pret.
    3 18
  • Beewhore Hore
    mai Beewhore pe net ma exprim cum vreau eu. cat desprefaptul ca prevezi tu ca o sa fie mare succes....se prea poate DAR asta nu o face o masina frumoasa, nu? uite exemplu loganului - tara si europa e plina de el asta nu inseama ca e frumoasa deci nu inteleg de ce ai mai scris ce ai scris(daca tot m-ai citat la subiect).. Eu zic sa gandesti inainte sa zici ceva. btw: tot urat ramane si tot multi prosti si fara gusturi or sa stranga la ciorap sa si-l ia.
    Si inca o treaba - am folosit un limbaj normal banal si fara termeni necunoscuti poporului pt ca ma adresam oamenilor de genul asta(care ar putea-o aprecia, gen ''arata bine!) si doream sa fiu inteles rapid. Scurt si la Obiect /duster=masina nasoala
    2 19
  • :))
    Macar daca nu spuneai ca ai studii de design auto si arhitectura... Masinile Dacia, sunt exact atat de frumoase cat trebuie sa fie... adica nu prea frumoase. Asta nu inseamna totusi, ca nu au designeri capabili sau ca nu le iese. Aici este vorba mai degraba despre marketing si strategii de vanzare, decat despre design. Pe vremea cand am terminat eu facultatea de design, ne incurajau si sa gandim, nu doar sa desenam...
    15 0
  • fraierica - acum poti scrie orice ca tot ...:))
    prietene - tu pari ca ai facut designul la tonitza dupa cum gandesti..e asta e..nu toata lumea are fatza de Mincu //si chiar daca ai fi facut design la Mincu, din cate stiu eu cei care nu reusesc sa intre acolo unde conteaza si se face totul..adica Arhitectura(mincu) ...adica pica la admitere..apoi se duc si dau la design..naspa..probabil esti frustrat.

    hai ca azi am fost rautacios dar de maine promit sa ma schimb

    si iar argumentele tale nu au nicio legatura cu faptul ca Duster e o masina de nota 4 din pct de vedere al designului(linii forme proportii ..concept..viziune etc..materiale) ''Gandirea'' ta sau gandirea de tip marketing poate se refera la faptul ca fiind semi proasta si semi ieftina ..se v vinde mult..De acord..nu am contestat niciodata asta dar tot degeaba esti. hai pa, la revedere.
    1 19
  • Semtex
    @ SODA
    Ia spune-ne tu Mare Maestre, ce crossovere pana in 20.000 euro ne recomanda spiritul dumneavostra mult prea rafinat pentru ingustimea mintilor noastre ?
    Pentru ca orice ai zice, design-ul unei masini e influentat de pretul de achizitie si rigorile clasei din care face parte. Cu cat masina este mai mare, cu atat un designer se poate exprima mai bine.

    Astea fiind spuse, Dacia Duster chiar este o masina reusita.
    18 0
  • Semtex
    bai baiatule....tu esti intreg la minte? cum vine asta: ''Cu cat masina este mai mare, cu atat un designer se poate exprima mai bine??'' Nici nu meriti sa iti raspund la o asa imbecilitate > 1 pai pe sistemul asta masinile americane de genul truck sau Escaladeul' ar insemna ca ar treb sa fie cele mai reusite din punct de vedere al designului. 2 nu discutam de o masina din clasa mini unde esti nevoit sa te incadrezi in cativa metri si asta te obliga sa ai un spate ''taiat'' ...nici sa rad nu'mi vine. 3 nu am stat sa daualternative - repet -duster=masina urata
    1 18
  • Semtex
    @ SODA
    Da, exact cum ma asteptam, te-ai spart ca un balon de sapun :))
    da-te incolo de panglicar, ne iei pe noi cu masini americane si vrajeli de 2 lei... pe cine crezi tu ca duci de nas ?
    Ti-am cerut EXEMPLE !!!
    SUV-uri/ crossovere frumoase in opinia mea sunt Mazda CX7,
    Infiniti FX35, Mercedes ML sau noul Nissan Murano. Problema e ca cea mai ieftina costa 27.000 euro si sunt cu cel putin 40 cm mai lungi decat Duster.

    Afirmatiile mele din primul comentariu sunt perfect valabile.

    Eu vroiam insa sa-mi spui care e acea masina cu pret de pornire sub 20.000 euro, superioara stilistic unui Duster !! Ce-i asa greu?? Care e? Yeti, Tucson, Kia Sportige, Fiat Sedici...? hahahhaha
    18 0
  • Semtex
    ! toate afirmatiile mele au fost pe tema ca Dusterul e o masina urata! :)) DACA DIN 10 MASINI DIN ACEEASI CLASA NU EXISTA NICIO MASINA FRUMOASA (acum) SAU MAI FRUMOASA ASTA NU IMPLICA AUTOMAT CA dusterul ESTE O MASINA OK //REPET - URATENIA GENERALA NU TE FACE PE TINE MAI FRUMOS CI TOT URAT> :)) toate astea Yeti, Tucson, Kia Sportige, Fiat Sedici sunt niste masini Penale iar dusterul se alatura lor se pare! INSA! INSA TREBUIE SA CUNOSTI FAPTUL CA ASTEA 4 AU APARUT ACUM CATIVA ANI IAR CONCEPREA LOR A FOST SI MAI DE MULT........deci E SI MAI GRAV MAI ALES CA dusterul iese acum pe piata SI DEJA ARE UN DESIGN PENAL SI INVECHIT.......... poate acum cu ajutorul energiilor spatiale intelegi ca afirmatia mea a fost simpla si concisa dintotdeauna DUSTER = URAT => multi idoti care o vor cumpara (pt ca e relativ ieftina si tre sa dea mari ca au ''Suv'' ) Volvo XC60 e intradevar o masina ok ca design (PT CA VBIM DE DESIGN..NU DE MOTOARE SI ECHIPARI adica pret CI DOAR FORME!)
    EX: ca sa vezi ''panglicarule' ca money nu insemna totul - X6-le e considerat de TopGear o masina urata desi costa enorm

    EX: brancusi a facut unele dintre cele mai reusit sclupturi de pe pamant doar cu niste matrite BINE GANDITE si niste metale si nu cu ajutorul banilor.
    DECI?????

    masinile ieftine nu trebuiesc sa fie urate insa marketingul si prostia de a le face cat mai incapatoare cat mai accesibile le poate face.
    Si inca o chestie Renou' doreste sa pastreze cel putin acum dacia ca un brand uratzel si ieftinache..asta ca sa nu fie ei lezati in orgoliu de mari producatori //se asociaza ideea de: ieftin deci tre sa fie fara pretentii.

    Dar oricum ce pretentii sa ai.. ex: Koleos = urat pe cale de consecinta duster e urat..doar e fratele lui mai mic de la 'tzara'

    Ps: pot sa scriu cat vrei..asa ca poti contiunua sa'mi dai reply la cmmnturi.
    1 18
  • parere ok, limbaj nu prea
    Chiar daca are un limbaj execrabil, SODA are dreptate in felul lui. Dar nu tb sa uiti, SODA, ca tocmai asta e ideea de masina ieftina: investitii mici in design, deci matrite ieftine, prin urmare avem costuri mici de fabricatie si profit mare. Exemple avem destule, cum ar fi Ford Fiesta, o masina reusita ca design, cu forme complexe, dar si cu un pret pe masura, cam cel mai mare din clasa lui (exceptand modelele premium). Sa nu uitam ca e totusi o Dacia, deci nici macar la nivelul Skoda, iar Dacia promoveaza alta gandire: masini simple, ieftine si practice. Daca multe lume din Europa a apreciat oferta lor, ce poti face? Asta e, tb sa dai lumii ce vrea, chiar daca gusturile sunt execrabile.
    Un exemplu de masina destul de aratoasa in clasa asta e viitorul Hyundai ix35 (succesorul lui Tucson). Si, de ce nu, avem si un Vitara cu niste linii foarte simple, dar de efect pt clasa ei.
    1 10
  • salutare ady
    e hai sa nu mai face pe pudibonzii ca nu e cazul - si da intradevar am avut un limbaj colorat dar nu ma pot abtine cand primesc asemenea argumente si mai ales cand sunt si pe alt subiect..

    oricum e bine ca macar unul a inteles ce vreau sa zic(ady) chiar daca am fost suficient de clar /// ''deci inca mai avem sperante''

    hai salutare ' ca m'm plictisit de sub. asta
    1 10
  • Mai oameni :)
    Intrebare simpla si de bun simt: ce nevoie aveti de un crossover?
    E ca si cum iti cumperi un telefon care le face pe toate: apeluri, poze, internet, navigatie, muzica, ecran mare, 10 de zile in stand-by, pret scazut de achizitie, dar nimic exceptional.
    Duster e urata? Poate, dar nici unul dintre cei care is vor cumpara nu vor circula in afara ei. Ah, vi se strepezesc dintii cand va uitati la ea? Ok, te uiti in alta parte.
    E dreptul fiecaruia sa isi cumpere ce masina vrea si mai ales isi permite.
    Sunt curios cate negative pot lua prin exprimarea unei pareri neutre.
    SPor!
    1 10
  • sdd
    de acord..pacat de aia care or sa o priveasca din exterior :)) dar nu..siu mai trist de aia de or sa o privesca din interior pfff
    1 10
  • zzzzzzzzzz
    astai dusteru,parca era mult mai frumos ala care lau dus la geneva
    1 10
  • nu stiu pretul care va fi dar va spun ceva , Dacia ESTE TOT DACIE, am zis eu odata la cineva ma am problema cu masina futui in ultima vreme constant si ma intreaba ce masina ai? iar eu ii raspund dacie, el "pai din pacate acestea sunt motivele problemelor, dacia nu este masina". Si avea dreptate nu ma pot scapa de ea si repar din greu, pretul pieselor si manoperei este cat la o masina alta marca. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar totusi pretul reflecta si calitatea.
    2 10
  • Mie imi place
    Cu toate ca n-am de gand sa-mi iau una cred ca arata destul de bine, mai ales pentru pretul asta. In plus, la ce drumuri avem, cred ca lumea o sa o ia mai degraba pentru utilitate decat pentru fite. Si asta o sa ne ajute putin si economia, ca doar Dacia e unul dintre putinele lucruri pe care le mai producem si care se vinde si in afara tarii.
    In alta ordine de idei, o masina mai buna, un cont mai mare in banca sau o facultate absolvita (chiar si de design la Mincu), nu tin loc de bun simt si caracter.
    10 0
  • Da, bun simt si caracter. Acelasi bun simt si caracter pe care l-au avut guvernantii si cei de la Renault cand au negociat conditiile preluarii. Ce este greu de inteles in faptul ca banii nu raman in Romania? Si Renault face ce fac toate bancile, transfera valuta in afara!
    Iar daca vreti Duster, luati din primele loturi. De ce? pentru ca dupa cateva luni, celor de la Titu / Colibasi li se da tema sa reduca drastic costul de productie al vreunui reper. Stiu, nu este logic, dar tocmai pe asta se bazeaza si Renault
    0 10
  • Carlos
    @octav71 .. da ?
    Si ce solutie aveai tu pentru Automobile Dacia in anii '90 mai geniule?
    7 0
  • @Carlos: nici una! Este un raspuns suficient de bun pentru tine? Am citit posturile tale si nu aduci nimic nou, doar flameuri. Dreptul tau, dar macar inregistreaza-te. Fa-o pentru tine sa simti si tu ca apartii unei comunitati :)

    De ce va deranjeaza adevarul? Mie nu imi place Duster, pur si simplu. De aceea, mi-am cumparat o alta marca. Ii respect pe cei care isi cumpara Dacia, cum respect orice participant la trafic.
    0 10
  • Carlos
    @ octav71
    Nu vreau sa apartin niciunei "comunitati". Eu te-am intrebat scurt si la obiect, fara atata vorbaraie goala.
    Si te-am adus exact unde vroiam eu. Gusturile nu se discuta intr-adevar, dar ne-ai dovedit ca in afara exprimarii "mie nu imi place Duster" totul este superfluu. Nu poti veni cu absolut niciun argument real impotriva Dacia.

    ps: eu nu scriu sa impresionez pe cineva, scriu pentru cine are cap sa priceapa.
    9 1
  • Carlos
    octav71
    Nu detii niciun "adevar' impotriva Dacia, suflii doar fum in ochi !
    Ca tine sunt multi de altfel.
    7 1
  • Pentru "SODA"
    Rar am vazut asa ceva. Zici ca esti la arhitectura ?! Clasa cui esti ?
    Da si tu un indiciu mic si discret pe care numai ce-i ce-l cunosc vor intelege ca esti ceea ce sustii. Astept cu interes. Poate ne si vedem...
    7 0
  • @Carlos
    Nu am pretentia ca detin vreun adevar, nici macar despre Dacia. Incearca sa gandesti, pari destul de dezghetat.
    Si ca tine sunt multi de altfel!
    Ce am afirmat eu, reprezinta parerea mea, parere ce nu am nevoie sa fie comentata de tine.
    Inca ceva: te deranjeaza ca nu imi place Dacia? Ar trebui sa-mi placa? Tu de libertatea de exprimare ai auzit?
    Nu fi troll, da?
    Hai sa ne oprim aici
    1 7
  • Carlos
    Parerea ta nu valoreaza nimic! Esti un nimic! Dacia contribuie cu 1,5% la PIB -ul Romaniei ! Asta e un adevar ! Un alt adevar e dat de Organizatia internationala de certificare a recordurilor mondiale, World Records Academy, care desemneaza Dacia Duster ca fiind cel mai accesibil SUV din lume !


    http://www.mediafax.ro/english/world-records-academy-designates-romanian-dacia-duster-most-affordable-suv-5715186/

    http://www.worldrecordsacademy.org/transport/most_affordable_SUV_Dacia_Duster_sets_world_record_101584.htm
    5 0
  • @SODA
    Giugiaro a declarat ca Duster arata bine. Ai auzit vreodata de el, domnu' "viitor arhitect cu studii scufundate in dizain si mai ales automobilistic"?
    0 0
  • Faruri
    Hello ! as avea si yo o mica dilema..mi`am comandat duster..si deja tre sa apara in vreo 2 sap cred:p si sunt si eu interesat de farurile alea negre...tre sa le zici lor sa puna asa ceva? sau cum e treaba? help pls
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru