GALERIE FOTO: Dacia Logan si Sandero BlackLine

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.01.2010
Dacia a lansat astazi in Franta editia speciala Black Line, regasita pe modelele Sandero, Logan si Logan MCV.

Francezii pot cumpara de astazi noua editie speciala Black Line inaugurata de Dacia pe modelele Logan, Sandero si Logan MCV.

Cele trei modele romanesti vor beneficia, printre altele, de geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie si comenzi pe volan pentru sistemul audio. Modificarile de ordin estetic sunt destul de numeroase: caroseria a fost finisata cu o vopsea metalizata neagra, tapiteria a fost inlocuita cu una din textil cu cusaturi negre, vizibile, iar volanul a fost imbracat in piele.

Avand in vedere ca editia limitata Black Line are la baza nivelul de echipare Laureate, pretul pentru un Sandero Black Line in Franta ajunge la 9600 de euro. Acelasi lucru se intampla si cu Logan si Logan MCV, care scot din buzunarele clientilor 10.950 de euro, respectiv 13.350 de euro

Comentarii (8)

  • Tembelus Rex
    Logan ....masina buna
    Mda.... ideea este ca majoritatea masinilor din vest sunt mai scumpe la ei acasa decat la noi (mai sunt si exceptii) deoarece au alte niveluri de echipare (unele echipamente obligatorii) o buna parte din ele asa ca replicile diversilor "smecherasi" din Romania care vor incepe sa spuna ca la 13 350 de euro iti iei nu stiu ce Kia Ceed sau nu stiu ce Focus etc. etc. nu-si au rostul ....ca sa nu mai zic ca la pretul asta iti iei chiar si Bmw seria 5 desenat de Bangle....sh evident...reveniti cu picioarele pe pamant conationalilor ....nu tot ce zboara se mananca.......Logan e masina adaptata combustibililor si soselor (praf) din Romania........si nu trebuie sa va luati echiparile "full" de la Dacia incercati cu cele de mijloc sau chele....si veti fi multumiti de ce primiti....invatati-va sa pretuiti fiecare euro....ca vin vremuri cam nasoale (pentru unii)....a si mergeti pe benzinare sunt mai ieftine de intretinut....si mai ieftine la achizitie....lasati fazele cu diesel - rentabilitate - minim 20 000 Km pe an........mai invatati-va sa mergeti si pe jos.....si numai in anumite cazuri cu masina pe benzina ...pentru ca e mai ieftina - masina :-) . Dar sunt inca multi care au surse de motorina furata si de-aia va fac voua cu ochiul dieselurile.....
    12 3
  • @Tembelus Rex
    Acum ce sa facem si noi, trebuie sa ne pastram romanismul.
    Nu am nimic cu Dacia, e chiar ok, dar afirmatia ta:
    "asa ca replicile diversilor "smecherasi" din Romania care vor incepe sa spuna ca la 13 350 de euro iti iei nu stiu ce Kia Ceed sau nu stiu ce Focus etc. etc. nu-si au rostul ....ca sa nu mai zic ca la pretul asta iti iei chiar si Bmw seria 5 desenat de Bangle....sh evident...reveniti cu picioarele pe pamant conationalilor ....nu tot ce zboara se mananca"
    Parerea mea este sa-ti ti frustrarile acasa, eu stiu ca strugurii la care nu ajungi sunt acrii dar pastreaza-ti romanismul de 2 lei.
    Da, la 9000 poate trebuie o Dacie, dar daca mai am 3-4000 de ce nu un Ceed???? Si in loc de Ceed daca mai am 6000 de ce nu un Bmw seria 3.5 desenat de Bangle sau un A4, A6???

    Cine are bani sa-si ia ce vrea, sa fie "smecheras" si sa-si ia Ceed sau Bmw seria 5 desenat de Bangle si cei care au bani de ele sigur nu au nevoie de sfaturile tale de roman frustrat.
    Daca tu nu ai bani decat de o Dacie cheala nu inseamna ca Ceed sau BMW nu-si merita bani si ca nu ofera mult mai mult decat Dacia ta.
    2 14
  • MCV
    MCV-ul negru arata ca un dric =))
    4 8
  • electricianu
    sa fim seriosi
    Penal comentariul lui tembelus rex... saracul de el . PS vezi ca sunt multi care sar lejer de 20k de km pe an si pentru drum lung la Logan dieselu ala de 85cp e cel mai bun raport consum/performante.
    4 2
  • castravetele.
    asa da
    bravo dacia, in sfarsit o culoare care i se potriveste loganului , IN ROMANIA DE CE NU ESTE OFERITA ?
    2 7
  • mircea
    @castravetele
    In configuratorul de pe site-ul oficial Dacia, culoarea neagra metalizata se regaseste de o jumatate de an printre optiunile pentru Logan.
    10 0
  • depinde ce vrea fiecare... eu vreau la 13.000 sa fie full-ul pt acea marca si sa-mi ofere 7 locuri si motor diesel... imi poate oferi Kia asa ceva? 13.000 euro, nu mai mult !
    9 0
  • Tembelus Rex
    Ptr. gtrazvan si electricianu........
    Nu e vorba de pastrarea romanismului ....nu e vorba de patriotism ........e vorba de realitatea dura in care traim.....si nu e vorba nici de struguri acri sau dulci ( apropo a trecut sezonul strugurilor.....lasati-i pe cei din import ca dezechilibrati balanta comerciala) ........drumurile sunt zob facute in tara asta......daca aveti bani sa luati Ceed sau Focus sau Golf ....sau Passat sau Insignia.....sau sa treceti in liga celor trei nemti premium sau suv-uri e alegerea voastra .......dar am o rugaminte luati-le de noi si intretinete-le corespunzator la service-urile de reprezentanta :-) .......daca voua va place sa fie pline de praf, zgariate cu cheia de frustrati, "infundate" cu motorina proasta sau benzina cu apa, sa dati prin gropi, sa platiti impozite (asta mie imi place personal - ca sa-mi iau si eu salariul....:-) ) .......
    In fine IDEEA ERA SA NU NE INTINDEM MAI MULT DECAT NE E PLAPUMA (vezi zecile de mii de masini ridicate de firmele de leasing) .......SA NE VEDEM LUNGUL NASULUI........SI SA NE LUAM MASINILE CARE SA CONCORDE CU STATUL SOCIO-PROFESIONAL al fiecaruia.......A SI FOARTE IMPORTANT SA LE INTRETINEM CORESPUNZATOR ...dar nu cu piese din Vitan ...prietenii stiu de ce....
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru