Dacia a lansat in Romania seria limitata Black Line pe Sandero si pe gama Logan

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.05.2010
Dacia le ofera clientilor din Romania o serie speciala limitata Black Line pentru trei dintre modelele sale. Gama vine cu elemente estetice speciale si cu echipamente aditionale.

Clientii Dacia vor putea comanda incepand de astazi modelele Sandero, Logan si Logan MCV intr-o noua formula estetica. Asa cum Automarket va anunta inca de acum doua zile, constructorul roman pune la dispozitia clientilor o serie limitata speciala a celor trei modele. Aceasta se numeste Black Line si reuneste o serie de elemente de design aditionale fata de versiunile de serie si o gama de dotari suplimentare.

Clientii care isi doresc un model Dacia care sa se distinga subtil de masinile celor din jur vor putea opta de astazi, la toti concesionarii Dacia, pentru versiunile Black Line ale lui Sandero, Logan sau Logan MCV. Intre dotarile aditionale pe care le puteti regasi pe aceste modele se numara volanul imbracat in piele, radio CD cu MP3 Player si comenzi pe volan (in stil Renault), tapiteria speciala cusuta cu ata de culoare alba si plansa de bord Gris Silex Chrome. La capitolul estetica exterioara, gama Black Line vine cu un calandru negru cu bandou superior cromat, cu jante din aluminiu, cu blocuri optice frontale pe fond negru si cu un sticker de identificare Black Line.

Foarte curios pentru o versiune speciala denumita Black Line, cele trei modele sunt disponibile in trei nuante de caroserie: Negru Nacre, Gri Comete si Gri Platine.

Cele trei modele sunt disponibile in versiune Black Line impreuna cu majoritatea motorizarilor disponibile pe piata pentru versiunile clasice Sandero, Logan si Logan MCV. Preturile pleaca de la 8950 de euro pentru Sandero Black Line 1.4 75 CP, de la 8200 de euro pentru Logan Black Line 1.4 75 CP si de la 10.600 de euro pentru Logan MCV Black Line 1.6 90 CP.

Lista completa a preturilor si optiunilor pentru gama Black Line poate fi consultata AICI.

via | Dacia

Comentarii (19)

  • Faruri pe fond negru si comenzi pe volan :) Frumos din partea lor ca s-au gandit la fani. Astea faceau parte din cerintele lor :)
    21 0
  • Arata bine
    14 0
  • Faruri pe fond negru
    Faruri pe fond negru numai la Sandero. Logan-ul de ce nu are si el?
    7 1
  • andrei
    re;
    faina masina, parca e din coloana prezidentiala :)))))
    9 0
  • re
    desi nu sunt un fan inrait al daciei ma surprinde frumos
    dar se poate si mai bine
    9 0
  • culoarea ideala pentru vara
    culoarea ideala pentru vara, se va incalzi cu 7-9 grade mai mult decat o alta cu coloarea mai deschisa, in mers va functiona aerul conditionat mai mult, creste consumul de combustibil ...... si uite asa unii regreta ca isi cumpara masina de culoare neagra
    6 3
  • 8 mii Logan, 9000 mii Sandero si 10.5 mii MCV?
    Cam scumpe zic eu. Ai atatea alte optiuni la banii aia...
    5 9
  • Cam analfabet anteriorul titlu
    Cam aiurea scris titlul, scuzati. Dar comentariul e sincer. Cam scumpe
    2 8
  • dagwod
    interiorul....
    Daca ar reusi sa schimbe partea centrala a bordului....in special imbecilitatile alea de butoane care actioneaza geamurile si ce mai e peacolo, as devenii instant FAN Logan...dar interiorul al ma exaspereaza...e criminal de urat.

    Adica....cat de scump sa fie sa faci o planse de control ....calumea, eventual sa puna comenzile pt geamuri direct pe portiera....orice ...
    Parca sunt intrerupatoare de lustra....
    Eu ma enervez de fiecare data cand vad interiorul ala.....
    3 5
  • frumos
    frumoase faruri... SCOATE IN PUII MEI PE USI BUTOANELE PT GEAMURI!! iar scaunele sa fie regandite ( LOL)
    5 2
  • posesor Logan
    Scaunele sunt ok, confortabile la drum lung, dar pozitia butoanelor pt geamuri trebuie regandita. Da. Eu am Logan-ul de peste 3 ani si nici acum nu m-am obisnuit cu amplasarea lor pe consola centrala.
    In rest masina foarte buna. Merita fiecare banut care l-am dat pe ea.
    14 2
  • Bogdan
    _
    Nici geamurile fumurii, nici jantele (din Al) negre, nici sticla farurilor/stopurilor de culoare neagra cu siguranta nu ii "stricau" acest nume.."black" oricum nici asa nu arata rau.
    5 0
  • black
    Dacia e super OK.
    Am din 2004 si merge struna. Fac cu ea 'test drive" zilnic.

    Pe cand un articol despre PIAGGIO PORTER, Quargo si APE ??????????????????????
    4 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    ...eu unul zic asa: daca imi cumpar vopseaua si imi cumpar accesoriile de la tuning si cu mina de lucru la un tinichigiu bun, ies mai ieftin...in sensul in care as avea masina...si oricum e mai faina varianta 1,5 dci de care nu se spune nimic...am inteles ca este mai "legata" putin caroseria decat la variantele pe benzina si motorul este mai reusit...
    3 3
  • Monsieur
    Dacia
    Buna! Nu sunt un mare fan al Dacia, insa, pe zi ce trce imi place din ce in ce mai mult, excluzand interiorul, in special consola centrala si maciuca schimbatorului...Eu cred ca este un pas si mai inainte facut de ei si imi place curajul aratat. Bravo lor si pot spune, incetul cu incetul, o sa ajungem sa ne mandrim cu Dacia.
    2 0
  • Mickey
    sweeeet.
    Incepe sa prinda contur Dacia. Sandero cel putin arata chiar a masina de ultima generatie, Loganul aduce putin cu un dulap insa tot este o masina foarte reusita. Tineti-o tot asa baieti, si incet incet poate o sa avem si un coupe low-cost, sau o limuzina. De ce nu? Dacia a demonstrat ca se poate. Frumos fructificat parteneriatul cu Renault.
    Toate cele bune.

    P.S. @Alin ce alte optiuni ai la banii astia? Pentru ca in afara de SH-uri care se exclud din discutie....nu ramane nici o optiune la banii astia, fara a face compromisuri serioase (de dimensiune, comfort, etc)
    2 1
  • PARAZYTU19
    nu sunt fan dacia dar imi place black-ul
    @mickey sunt destuuuule optiuni la 10k euro..fara niciun fel de compromis......
    dar versiunile astea black chiar sunt reusite....au un pic de stil...
    dar....exista un dar.....pe care doar fanii dacia nu il vad....
    6 4
  • Bogdan
    o enumerare parazytu 19 ?
    Ma refer la o enumereare a masinilor de 10 mii e "fara nici un compromis". Este chiar asa dificil ? 1.2.3....
    1 2
  • @g
    7-9 grade mai mult? esti sigur? eu am masina neagra si nu regret ca am ales culoarea asta. cu cat consuma mai mult?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru