Dacia Logan Black Line, editie speciala pentru Franta

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Dacia va lansa pe piata din Franta o editie speciala, botezata Black line, pentru modelele Sandero, Logan si Logan MCV. Noua versiune vine doar cu o serie de modificari estetice.

Pentru a-si improspata oferta pe piata din Franta, Dacia va lansa in perioada imediat urmatoare o editie speciala a modelelor Sandero, Logan si Logan MCV. Constructorul roman va boteza editia limitata "Black Line" si va incerca sa ofere modelelor populare o doza de individualism prin introducerea unor accesorii deosebite.

Cele trei modele romanesti vor beneficia, printre altele, de geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie si comenzi pe volan pentru sistemul audio. Modificarile de ordin estetic sunt destul de numeroase: caroseria a fost finisata cu o vopsea metalizata neagra, tapiteria a fost inlocuita cu una din textil cu cusaturi negre, vizibile, iar volanul a fost imbracat in piele.

Avand in vedere ca editia limitata Black Line are la baza nivelul de echipare Laureate, pretul pentru un Sandero Black Line in Franta ajunge la 9600 de euro. Acelasi lucru se intampla si cu Logan si Logan MCV, care scot din buzunarele clientilor 10.950 de euro, respectiv 13.350 de euro.

Se pare ca francezii nu vor sta prea mult pe ganduri, vanzarile urmand sa demareze chiar de saptamana aceasta.

via | mediafax

 

Comentarii (42)

  • ...
    black line ha!!! cata prostie... cata prostie
    18 64
  • stepe
    sandero stepe ar arata foarte bine negru, iar ornamentele suplimetare ale caroseriei din plastic sa fie arginti...
    19 25
  • 13 500 euro..........
    pr ce????????
    pt o vopsea neagra si volan din piele?????
    hai ma sa fim seriosi.............
    cu bani astia iti iei masina.....nu dacie
    36 66
  • de la capat
    clasic romanesc, avem un produs foarte apreciat afara iar noi continuam sa dam cu bata. de ce nu ar fi dacia de acum masina? hai sa terminam cu cretinismu asta odata. hai sa vorbim punctual de defecte aparute daca vrem cu adevarat sa scoatem in evidenta niste lipsuri. asa putem spune si de un bmw din 92 (app de parerea lu tzenu) ca este un cosciug pe roti(argumente: rezistenta la impact slaba-vezi euroncap-, tractiune spate, lipsa sistemelor electronice de stabilitate si nu in ultimul rand soferi neexperimentati care nu inteleg ce inseamna tractiunea spate). scuze de off-topic: iti multumim tzenu ca ne-ai scutit d fata ta. te apreciem pentru asta. daca mai inveti sa si scrii e perfect ca de gandire nu avem sperante.
    64 9
  • scump, scump pai cu 13000 iti iei kia de1,6 116cp si un consum de sub 6%.imi pare rau...asta e
    17 39
  • :))
    :)))....logan black line 11 mii de euro?:)):)))...ce prosti is...adik no...is prosti cine da atatia bani...la noi un laureate f2 ii 8000...dak nu au ce face cu banii
    14 30
  • costin
    pffff
    asa e..cu 13500 iti iei 5 bmw-uri din 1990...aaa..sa nu uit,din Germania,bineinteles...
    13 28
  • ha ha ha
    ha ha aha
    YO ZIC CA DACA NU CEREA NIMENI NU EXECUTAU...
    29 2
  • Anonim
    come on ....
    oameni buni, cum justifica bentley 250.000 euro pe continental gt? aaa, e bentley .... (asa, si?!) (si exemplele ar putea continua).

    @costin 13500 un bmw seria 5 din '90 ? poate ai vrut sa zici 2000, dar ... in fine, sa zicem '90. tu ai idee cat te costa taxa de inmatriculare la masina aia?

    inca ceva, prost nu e ala care cere, e ala care da. sunc convins ca in 13.500 iti poti cumpara orice altceva, dar cand cumperi o masina te gandesti la utilitatea ei, iar logan mcv e un caraus destul de bun. si sa fim seriosi, in 13.500 nu-ti cumperi o masina cu care sa te dai mare ...
    20 8
  • vincze
    :)
    nu ala ii fraer care cere ci ala care da
    da sa dai atatia bani pe o dacie (poate sa fie logan oridecare, ca la dotari ii varza) mai bine iau un ceed ca stiu ca am 5 ani garantie si am dotari la el pe care loganu numa le viseaza
    5 18
  • logan
    Stim cu totii ca Loganu' se vinde bine in afara. In Spania a fost lider de inmatriculari in 2009. Ce prosti trebuie sa fie oamenii astia din Europa si ce destepti suntei voi proprietari de BMW-uri la mana a 15-a cu 500.000 de km.......
    26 3
  • castravetel
    LOGAN = 13500
    pai cum frate 13.500 la banii astia imi i-au un Saab din 99 si fac toti manelarii cu bmw
    15 17
  • logan
    ai spus cuvantul magic "din 99". Nu "nou" (oricum se cam inchide saab-ul tau)
    18 3
  • Dumitru
    Observatie
    Citesc unele comentarii si recunosc ca sunt in continuare uimit de resursele de rautate si rea credinta care zac in (prea) multi romani.

    Ce spune stirea? Ca in Franta a fost lansata o serie speciala Dacia la un anumit pret.

    Ce spun unii din cei care au postat mai sus? Ca ei nu ar da atatia bani pe o Dacie, adica pe ceva ce nu e "masina".

    Pai nu ei trebuie sa dea banii ci francezii. Iar ei vor cumpara sau nu ceea ce li se propune. Judecand insa dupa anunturile recente privind vanzarile Dacia la export, se pare ca lor, francezilor, ca si italienilor, nemtilor, olandezilor sau spaniolilor nu le pute un produs romanesc.
    36 1
  • Florentin
    negru
    Negrul ar fi trebuit sa existe de mult in gama de culori a Daciei. Eu zic ca pana la urma francezii vor scoate pe piata un model competitiv, gama aceasta are un mesaj mai profund, care trebuie inteles ca atare, facand abstractie de neajunsurile modelelor Logan si Sandero. In alta ordine de idei, cei care afirma ca Logan e scump, sa nu uite ca Logan a dat lovitura pe mapamond in categoria low cost, adica masini ieftine. Asta e incontestabil, cata minte iti trebuie sa ompari un Logan nou cu un BMW vechi ? E ridicola comparatia. Hai sa comparam si un BMW nou cu o Volga veche !
    15 1
  • Codrin
    pe langa
    as vrea sa aduc aminte unora care nu stiu in ce an suntem, ca 99 a fost in urma cu 11 ani iar "fierul" si ce mai contine o masina nu intinereste nici nu se vindeca. Asa cum nu te duci la gunoi sa mananci (desi unii o fac) nici masina nu ar trebui luata de la gunoi - exista un motiv pentru care unele sunt foarte ieftine. Sunt si unele care merita - cu o vechime rezonabila de cativa ani si un pret la fel de rezonabil insa 10 ani este o eternitate - daca nu ai respect pentru viata ta, ar trebui sa ai macar pentru viata altora.
    17 2
  • masini
    o masina de 11 ani nu e veche. si e mult mai sigura decat un logan chel, si un bmw, saab, audi, vw, seat din 99 cu dotari pe el(adica airbaguri). si merge si mult mai bine.
    ai logan, rad de tine:)
    4 22
  • meteor
    Dumitru
    are perfecta dreptate , mai ales ca partea de marketing/vanzari
    este in mana francezilor care - zic eu- au ceva mai multa experienta decat noi toti "internautii lui peste" la un loc...adica decizia lor este in mod sigur bazata pe buna cunoastere a pietei franceze ...
    15 1
  • SuperD
    Logan Black Line
    Bre nu inteleg ce atatea comentarii contra. 13.500 EUR e MCV-ul, yo nu cred ca gasesti in banii astia alta masina cu 7 locuri asa ca ...
    Vad ca unii si-ar lua 5 BMW-uri din '90, altii SAAB din '99 sa dea fum la aia cu BMW pai de ce nu va luati si gata, de ce trebuie sa comentati despre LOGAN, cati dintre aia care comenteaza au LOGAN ca sa faca un comentariu pertinent. Yo am un LOGAN si sunt foarte multumit de el, la cati bani am dat pe el isi face treaba bine. Pt. carcotasi precizez ca am si o MAZDA asa ca am termen de comparatie. Yo nu sunt de acord sa dau banii pe o cazatura din nu stiu ce an numai pt. ca are piele si semnu' de la BMW pe ea
    21 3
  • De acord cu Dumitru
    E incredibil cata rea-credinta si spirit de "demolare" avem noi, romanii (nu toti, dar foarte multi dintre noi). Tot citind diversele pareri aparute aici la stirile despre Dacia, ma conving din ce in ce mai mult de acest lucru. Daca ar fi pareri pertinente, si critici la obiect, ar fi perfect normal. Insa asa, cu "la banii astia iti iei masina", "ce prosti sunt francezii/ nemtii/ olandezii/ spaniolii/ italienii etc. sa dea atatia bani pe o Dacie", "mai bine un BMW sh" etc. etc. etc., zau, te apuca disperarea cand te gandesti la viitorul nostru ca natie, la ce mentalitati avem.

    In loc sa ne bucuram de progresul uneia dintre putinele marci romanesti cunoscute si apreciate peste granite (asta nu exclude criticile obiective si constructive), noi dam cu noroi si comparam la infinit mere cu pere, Dacia noua cu BMW. Mai ce prosti sunt toti strainii astia care cumpara Dacii! In schimb, ce e paradoxal e ca, desi stim foarte bine ca ei sunt prosti, iar noi, romanii, suntem doldora de calitati (frumosi, destepti, ingeniosi, descurcareti, primitori, poeti etc. etc. etc.), prostii astia o duc muuuuult mai bine decat noi! Mai sa fie, cum naiba se face?! Este un mister pe care poate istoria il va dezlega candva, ca eu pana acum nu am reusit.

    Si vad, de asemenea, ca nimeni nu se gandeste ca la Dacia/ Grupul Renault Romania lucreaza zeci de mii de romani (care aduc aproape 2% din PIB-ul Romaniei, va imaginati ce inseamna asta?!), ca se platesc impozite catre statul roman etc. Dar vad ca nimic nu tempereaza avantul demolator al amatorilor de BMW si "mertane" la mana a doua...

    Eu sugerez redactorilor de stiri si informatii auto, cand e vorba despre modele Dacia, sa treaca ei direct in articol intrebarea (deja retorica) "dar oare, la pretul acesta, nu ar fi preferabil un BMW de ocazie?", ca sa fie in asentimentul multora dintre cititori de la bun inceput. Sau chiar sa treaca direct in titlu intrebarea, sa stie o treaba!
    23 0
  • cristi-tg.mures
    :))
    Ce mare lucru au facut desteptii de la Mioveni,au scos culoarea neagra ! va dati seama :))) vai de capul nostru... cu asa ceva vrem sa facem in continuare concurenta cu culoarea neagra???
    D-nilor de la conducerea Renault,bagati si voi:

    airbaguri laterale
    climatizare
    control tracţiune
    ESP
    faruri de ceaţă
    geamuri cu acţionare electr.
    instal. climatiz. automată
    închidere centralizată
    jenţi aluminiu
    radio
    Radio/CD
    senzor parcare
    servodirecţie
    sistem antifurt ... in serie si dupa aia mai vorbim.
    5 18
  • atentie
    Atentie la folosirea adecvata a limbii romane.

    "si va incerca sa ofere modelelor populare o doza de individualism "

    individualism=egoism
    individualitate=personalitate

    INDIVIDUALISM s.n. 1. Denumire generică pentru conceptiile etice care iau ca punct de plecare individul izolat de societate. 2. Conceptie si atitudine morală retrogradă, manifestată prin situarea intereselor egoiste ale individului mai presus de cele colective. V. egoism.

    INDIVIDUALITATE s.f. 1. Totalitatea trăsăturilor caracteristice ale unui individ prin care acesta se distinge de alți indivizi. 2. Persoană deosebit de înzestrată, de talentată; personalitate.
    12 1
  • din frantaa
    vai
    numai sa scuip pe dacia stii sa fac majoritatii aici , la 13500 de euro ai o dacia logan mcv cu motor dci 85 de cai , la alte masina nu ai marime asta nu ai motor pe motorina, si nici nu ai una dintre cel mai fiabil masina de pe piata, da din pacat pentru cel care nu suport dacia, dacia ai ajung pe locul 2 sau 3 la fiabilitate in franta in 2009, si intretinere costa numai 150 euro pe ani , atunci poate totii franceze sunt prost totusi se pare ca franceze prefer sa ai o dacia simpla si ceva bun de mancare in farfurie decat un bmw din 2000 cu 300000 de km si cativa mii de euro in intretinere pe ani si pita si slanina in farfurie,
    12 0
  • banu' contează
    Majoritatea românilor trăiesc şi acum într-o fantezie.

    Nici acum nu pot să accepte că în ţările capitaliste, salariaţii obişnuiţi, trăiesc pe credit şi au un buget lunar limitat.

    Să o luam aşa
    - rată la casă (în cazul fericit că o ai)/ rată chirie
    - asigurări medicale (+dental plan)
    - plan de pensie (pensia de la stat este de subzistenţă)
    - plan de acumulare pentru facultatea copiilor (în caz că sunt destupaţi şi vor să ajute copii să facă o şcoală bună)
    - economii pentru concedii

    Toate astea toacă majoritatea banilor câştigaţi.
    De aia pentru un om obişnuit din vest contează enorm 100-200 de EUR în plus sau în minus.

    Acum vin la maşină.
    Un om normal cu buget limitat se gândeşte, cât mă costă pe mine să mă duc din punctul A în punctul B?
    Cât sunt dispus să aloc lunar? Cât îmi permit?

    O maşină de 10000 eur sau una de 20000 eur?
    Credeţi că omul ăla o ia cu banii jos? Că are cărămida de euroi la ciorap?

    Nu. O ia în rate. Plăteşte maşina, taxele, asigurarea, întreţinerea, consumul.
    Alte rate lunare.

    Dup-aia se gândeşte la revânzare.
    Una e să iei o maşină de 10000 de eur şi să o vinzi după 5 ani cu 5000 şi una să ai una de 30000 şi să o vinzi cu 15000.

    Apoi mai sunt cutumele sociale. Să îndrăznească să vină un angajat la serviciu cu o maşină mai scumpă decât maşina de serviciu a directorului.

    Şi uite aşa se ajunge la succesul Loganul şi MCV-ului în vest.

    Ţine de modul de viaţă şi de psihologia oamenilor.
    Clientul din vest priveşte Dacia ca o maşină simplă şi fiabilă, cu un preţ corect, o maşină ce nu-l arde la buzunar şi cu care poate să-şi facă treaba.
    23 0
  • ....
    Noi Romanii sunt inca fustarati si anume, in loc sa ne bucuram ca avem seansa sa ridicam capul in europa cu un Brend, noi ce facem (dam cu mucii in fasole) Hadeti sa nu mai comparam marcile intre ele, "si ce bun e bmw "ca deocamdata nu avem sosele de mare viteza. Sa lasam loganul sa spele fata Romaniei in Europa ca poate asa nu se mai spune de Noi ca mancam lebede si cersim la colt de strada...
    15 1
  • Dr Felix
    SUNT PT LOGAN DAR ....
    ....TOTUSI NU E PREA SCUMP? PROBABIL CA SE APLICA ZICALA "NU E PROST CINE CERE, E PROST CINE DA"!
    APROPO, CE SCAUNE AU ACESTE MASINI? INTREB PT CELE DIN ROMANIA AU NISTE SCAUNE TARI SI INCOMODE.....
    3 8
  • Bravo Dacia!
    Spre dezamagirea si uimirea multor snobi si parvenit romani ( si unii care comenteaza aiurea) DACIA va deveni o legenda in Europa cum a fost Ford T in America. O masina care poate fi cumparata de omul de rand, o masina NOUA.

    @tzenu_bmw ce intelegi tu prin masina? O rabla veche de 15 ani care necesita investitii in piese in fiecare luna? Daca nu are sigla BMW sau SAAb inseamna ca nu e masina?
    Sunteti patetici, unii nici nu va permiteti sa va luati o rabla si comentati ct de rea e Dacia.

    Daca esti un ........( IQ mic, fara cultura,bani multi nemunciti) iti cumperi o masina( NU LOGAN ) doar "ca sa moara si sa te invidieze dusmanii" ( dismani imaginari rezultati din prostie omeneasca).

    Daca esti un om citit ( daca ma inteleg unii ce zic) iti cumperi o masina care iti place ,pe care ti-o permiti, pentru a te duce de la punctul A la punctul B si sa NU te rupa la intretinere.

    E de apreciat ce a ajuns Dacia, celebra si vanduta in toata Europa,e o MASINA in adevaratul sens al cuvantului,simpla ,asa cum trebuie sa fie o masina de zi cu zi. O masina din Romania pt toata Europa.
    16 1
  • rusine
    rusine celor care tot timpul in loc sa se mandreasca cu ceea ce nu multe firme romanesti reusesc adik sa se faca cunoscuti si respectati peste hotare ei o baga in noroi ce tot atata Logan nu e masina ...dar ce e????vreti si cu bani putini si cu pretentii??? exact ca vorba aia cu ...sufletu-n rai.......pt banii cat e un logan nou e ok si no o mai comparati cu rablele europei pe care noi aia destepti din toata europa le strangem aici ca alaea-s bune ce arunca altii !! destepti sunt tiganii care le aduc si va prostesc pe voi sa le cumparati si pe urma sa stati la semafor cu geamul deschis si sa va mandriti ca aveti masina !!!!
    11 1
  • .marius.
    Rapoarte de viata
    Imi place cand vad aici niste oameni cu o minte de invingatori,practici,realisti...
    Acei care nu se lasa condusi de prejudecati puerile..vad ca sunt din ce in ce mai multi si ma bucur pentru asta.
    Acei oameni pentru care nu conteaza ca masina valoreaza 10k euro sau 100k euro...atata timp cat isi face treaba..Incep sa va inteleg si sa`mi implementez acest principiu.Adolescent fiind .. evident ca pentru mine masinile scumpe(peste 50k euro) reprezinta un vis pentru care lupt,dar incep sa ma intreb daca merita sa simti senzatia unor sute de cai putere in conditiile in care ai cu x% sanse mai mari sa nu ajungi la destinatie intreg.
    Dacia e cel mai bun constructor in acest sens.
    7 0
  • nu conteaza
    cristi-tg.mures asa te-ai inascut ? Fratilor era bine pe vremea spartanilor cand pe hanticapati ca respectivu ii aruncau in prapastie....
    5 0
  • Cetatzeanu' Turmentat
    :)) tipic romanesc .... injurati saraca masina k voi o duceti prea bine :D .... k deh , voi va respectati , aveti masini straine da stati cu chirie ... k asa e romanu , masina inainte de toate ... as putea continua , da nu are rost k multi nu ar intelege :| ... scurt si la obiect: voi astia jmecherii nu va luati dacia "k nu ie bune .... nu ie bune la agatzat si nu fuge "

    salutari si .... asfalt uscat
    6 0
  • POSESOR DE TDI
    @tzenu-oligofrenu
    Bine ca ti-ai scos fata ai mai mica de cat ochelarii de soare din poza de la avatar nene! E si asta o schimbare! In schimb mintea ta neteda nu se va schimba niciodata. Pai, de ce iti agiti tu tzenule tata creierasul si asa mult prea odihnit, cu idei de genu "ce poate sa faca cineva cu 10 000 de euro"?!!! Ca oricum banii astia tu n-ai sa-i vezi tata niciodata oricate seminte ar vinde mamicuta ta la coltul strazii si oricat te-ai chinui tu sa mai dai pe ici pe colo un telefon furat sau un ceas contrafacut. Tu oricum n-ai sa-ti permiti mai mult decat o Pisicuta cu 1000 000 de km in bord , masina suficienta sa dai doua ture de Sibiu si plimbi doua nehalite care sa te fac sa te simti baiat de baiat. Lasa-i frate pe aia care au 10 000 de euro sau macar pot sa faca rost de ei, sa se intrebe daca isi iau Logan sau altceva. Pana la urma nemtalaii aia pe care fraierii ca tine ii ajuta sa scape de vechituri, cumpara Logan in draci pe cand tu si alti destepti care isi dau cu parerea pe forumul asta nu aveti ce face decat sa aberati visand la M5 - uri, S-uri, A- uri, in timp ce conduceti vreo cazatura cu numere de Bulgaria pe care orice occidental ar da-o la fier vechi.
    6 0
  • psesor de TDI
    ERATA
    DECAT (legat -:))
    1 1
  • delacroix
    ce aveti frate?
    Dacia Logan este o masina fiabila,eu am una de 5 ani si nu am avut o problema cu ea.Daca i dai ceea ce-i trebuie,se comporta excelent.Am tot auzit expresia :''Loganu' nu-i stabil'' ,frate ma lasi!....Daca mergi ca un om normal nu-ti face probleme,dar daca ai creierul neted de patineaza musca te rastorni si cu Corvette.
    5 1
  • Cetatzeanu' Turmentat
    apropo de marcile coreene ...
    nu vreau sa fiu al dracului' cand o spun ... nu o spun cu rautate , dar marcile coreene or fi ele mai accesibile , da intrebarea e cat reista pe drumurile patriei noastre? trebuie sa va dau si exemple ? luati accentu de ex ; am un var care a schimbat pe garantie n kituri de caseta de directie .... nu vreau sa mai continui sa nu ziceti k am io ceva cu masinile astea ... sunt ele mai fragile si cu asta basta :D ..... si tin sa va REAMINTESC CA LOGANUL ESTE O MASINA LOW-COST !!!! ASA K SCUTITI-MA CU COMENTARII DE GENU K IMI IAU BMW DIN 2000 :))) ... oricum , masina noua e masina noua :)

    MULTUMESC PENTRU INTELEGERE ;)
    5 0
  • iulian75
    diferenta
    Voi nu stiti sa faceti diferenta dintre o masina noua si una sh....desteptilor (bmw). La10k de euro ce bmw NOU iti cumperi?
    4 1
  • huuu logan
    Cu 12000 euro mi-am luat un AUDI A 6 limuzina din 2007 ful fara piele si trapa. Ce ziceti, se pot compara? Sa fim seriosi... Nu e nou dar are 2 ani si arata si se comporta ca nou, sa nu vorbim de comfort. Asta e alti nu gandesc asa sau mai rau nu gandesc.
    1 7
  • I love DACIA !
    Dacia va fi intodeauna o alegere mai buna decat orice jeg adus din germania!
    @tibisura2003
    >> hai la gara geambasule! lasa-neeee!! lasa-neeeeeeeeee!!!

    haideti sa va numaram! toti snobii, parvenitii, geambasii sa-mi dea "thumbs down" ! :))
    7 1
  • :)))
    Nu, rad cand citesc comenturile, nu rad de Logan. Cred ca cei de la marketingul oricarei marci, fie ca e Dacia, fie ca VW (ca la banii de Logan cumperi unul sh) rad de numa cand vad cu cat patos utasc unii Dacia sau cat de mult o apreciaza altii.
    Nu inteleg ce nu intelegeti. Pentru Franta, unde salariul mediu este mult mai mare decat un Romania, sa-ti cumperi o masina de 13000 de euro nu e foarte greu. In plus, francezul are o cultura auto (mult) mai vasta decat romanul care toata viata a trait cu mitul masinii nemtesti in minte. Nu-l intereseaza de marca sau alternative atunci cand alege Dacia (de-asta prefera de ex. un 206 nou, pentru ala ii trebuie). Pentru ca este o masina cu care isi face treaba zi de zi la costuri minime. Nu e atat de fudul incat sa isi cumpere masini premium din Germania cu kilometrajul dat inapoi si sa spuna ca ce "scula" de masina si-a luat.
    4 0
  • FRUMOASA PE NEGRU
    CEL MAI MULT IMI PLACE MIROSUL INTR-UN LOGAN NOU .......
    DACA MAI E SI NEGRU CU ATAT MAI BINE ....

    MASINA ACEASTA E CONCEPUTA CA O MASINA DE FAMILIE DAR SI PENTRU TINERII INCEPATORI, NU PREA PUTERNICA DESTUL DE STABILA LA DRUM LUNG CU MICI PROBLEME LA CURBE DEOARECE ESTE FACUTA PENTRU ROMANIA PENTRU GROPI SI ZAPADA INALTA IARNA.

    INTREBARE: CATE BMW-URI CIRCULA IARNA ??? :)) 10%?
    1 0
  • cineva din romania....
    Cata rautate..
    Citind si tot citind comentariile ale unora si ale altora pot spune ca da cateodata ne meritam soarta ... uitativa la voi dupa ce ca nu mai avem nimik in tara asta de care sa fim mandrii,si ce a ramas va bateti joc nu spun ca dak e masina nationala trebuie sa o ridicam in slavi dar sa fim seriosi bunicii nostri aveau dacii si slava domnului le mai vezi si acum pe strazi:) dacia a fost este si va ramane o masina facuta de romani si pentru romani insa asa cum vedeti este atat de fiabila incat o cumpara si strainii,dupa ce au tot criticato ca se rastoarana ca nu stiu ce:) nu va place logan nu e nimik grav fiecare cu gusturile lui dar nu mai faceti comparatii inutile:)
    1 0
  • catalin
    eu miam loat un logan black linea motorizare 15 dci 85 de cai si pretul a fost de 10700 euro + taxa de prim imatriculare 27 de mil loganu e super ca estetic si interior si exterior
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru