Dacia lanseaza Black Line - editie speciala Logan, Logan MCV si Sandero

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.05.2010
Dacia lanseaza in Romania editia speciala limitata Black Line. Sandero, Logan si Logan MCV pot fi cumparate astfel ceva mai accesorizate si insotite de o vopsea neagra metalizata.

Dacia va lansa marti in Romania gama Black Line, o editie speciala limitata pentru modelele Logan, Logan MCV si Sandero. Modelele in cauza vor primi imbunatatiri din punctul de vedere al dotarilor si accesoriilor, rolul pachetelor fiind acela de a imbunatati oferta comerciala Dacia intr-o perioada in care industria auto din Romania se afla intr-un declin accentuat.

Cele trei modele vor beneficia, printre altele, de geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie si comenzi pe volan pentru sistemul audio. Modificarile de ordin estetic implica vopseaua metalizata neagra a caroseriei, tapiteria din textil cu cusaturi negre si volanul imbracat in piele.

Editia speciala Black Line a fost lansata in premiera pe piata din Franta, in luna ianuarie. In acel moment, oficialii Dacia sustineau ca de succesul din Hexagon a liniei Black Line va depinde introducerea modelelor in cauza si pe piata din Romania.

Preturile oficiale ale noilor versiuni speciale vor fi publicate de Dacia in cursul zilei de marti, 4 mai.

via | Dacia

Comentarii (33)

  • pentru viitori posesori
    si cu niste folii pe fata si niste jante negre turcesti (din alea oribile cu gri si negru) o sa fie dah vis.
    mai taiem si din arcuri si ajungem sa facem din logan un adevarat low-rider.
    17 16
  • Sugaciul
    MADE IN CHINA!
    5 17
  • blackline cu capace pe roti... o alta editie speciala super limitata la fel ca si kissfm care e atat de limitata ca se vinde de cativa ani buni.
    18 1
  • mat
    Negru MAT si cu LED-uri nu scot? eventual cu ceva cauciucuri mai late, gen 225/45/R17 sa facem si noi coada la dealer, si da! capace d-alea negre! Si eventual sa scrie cu litere mari: LIMITED EDITION

    Decat sa scoata tot felul de editii care nu ofera nimic mai mult decat o amarata de vopsea mai bine fac o editie cu niste scaune care sa stai si tu ca omu in ele
    19 6
  • Adica nu el ia nimeni in strainatate si acum nu au cum sa le vanda?
    8 3
  • ironR ai Logan? Conduci zi de zi asa ceva? Eu nu cred! Nu cred nici ca ai 18 ani. Eu am Logan si scaunele sunt foarte confortabile. Au suport lombar, dar nu foarte mult suport lateral. Pana la urma e o masina de familie, nu o masina sportiva scumpa!
    17 9
  • @CTI
    daca esti posesor de logan poti sa recunosti k atunci cand te asezi la volan stai atat de sus incat mai ai putin de ti se vad si genunchii pe geam.
    14 9
  • logan
    masina ideala a cocalarului roman, nu mai trebuie inmatriculata, neagra, numai bine niste folii din piata, leduri sau angel eyes, un capat de toba si un V6-COSTEL trantit langa inscriptia 1.4 mpi si gata, 50 cent esti
    18 14
  • ptr gore din chitila
    masina ideala a cocalarului roman este golf 4 (albastru,gri) 1.6 mpi sau 1.9 tdi sau golf 5 candywhite cu bandouri negre si motor anemic

    iar masina taranului suprem este passat 1.9 tdi confortline gri variant cu bandouri negre si capace.

    asa ca numai vorbii prostii.
    24 10
  • frate, nu te supara, nu-mi spune ca tocmai ti-am dat de gol planurile de tunning la loganu tau

    de fapt masina ideala a cocalarului roman e bmw 316 sau 318 tds, cunoscuta fanaticilor sub numele de pisicuta, coupe daca se poate, toba sparta si semnu nike pe luneta
    22 6
  • iar masina taranului suprem este bmw 520d, 1996, cu volan pe dreapta, inmatriculata in bulgaria
    23 6
  • bravo Dacia!
    gore tu esti ala cu primul comment? esti frustrat rau pustulache!
    12 2
  • ptr gore din chitila
    cel cu golful cu numere de bulgaria
    gore eu cred ca ti-am dat de gol latura ascunsa

    tu ai un golf 3,4 sau o skoda octavia si te-ai gasit sa vorbesti de masini....taci si vezi-ti de treaba....vad ca te simti cu musca pe caciula.

    masina suprema a cocalarului roman este

    VW PASSAT 1.9 TDI (DI ROSU) VARIANT GRI NEMETALIZAT, PRAFUIT, CONFORTLINE, FULL FARA NIMIC CU BANDOURI NEGRE SI CAPACE.....iar multi migreaza la Audi a4 1.9 tdi ca s-a mai ieftinit.

    de Calibra, Golf 3, Pisicuta numai zic, oricum tot cocalarii de baza raman cei cu Golf, o mana pe volan, o mana in fund, schimbat la 1500 rpm pentru economisire combustibil, masina tremura din toate incheieturile de la mersul subturat, manele la greu....asta te defineste pe tine.
    13 8
  • de fapt dotarile cu care vine aceasta "editie speciala" sunt standard pe multe dintre restul marcilor (Ex: Honda, Mitsubishi)

    daca vor sa faca o editie speciala cum trebuie ar fi bine sa puna niste anvelope Pirelli sa zicem (sau ce marci vreti voi dar nu anvelope de 100 ron bucata), suspensie care sa coboare garda la sol si evident sa fie putin mai rigida, masa masinii sa fie micsorata + alte modificari minore legate de partea mecanica.

    altfel "editia speciala" Black Line e foarte simplu de obtinut, nu iti trebuie decat un croitor bun si bani sa dai o vopsea neagra, iar restul dotarilor cu care vine Black Line poti sa le pui si cand cumperi un model normal, singura optiune care face exceptie cred ca este optiunea pentru comenzile pe volan de la sistemul audio (sau sunt atat de varza inca nu ai in optionale nici macar geamuri electrice fata, inchidere centralizata si servodirectie? )
    1 8
  • juliankkk
    probleme,probleme
    vad ca tot mai multi tovarasi au probleme cu posesorii de bmw...luzti va unul,asa poate o sa vorbeasca lumea si despre voi
    2 3
  • Cocalarul
    nu mai sariti pe aia care au un model anume de masina, poate ca multi o au de noua, luata la vremea ei! Cocalarul roman este ala care face anumite gesturi, indiferent de masina in care se afla, autobuzul sau trotuar, e ala care agata "printese" cu diverse replici din manele si e in stare sa faca misto de toata lumea fara sa stie ca acestia ii ignora iar ei continua sa creada ca sunt cei mai tari.
    11 0
  • @ptr gore din chitila
    ai fost pe aproape si nu prea, am un mitsubishi evo 2005, iti dau sa mananci prafu de pe toba cu orice vrei beehanveu vrei tu dorele

    eu zic in al treilea post sa te hotarasti ce vw ti se pare cocalaresc

    cat despre golf 3 si calibra au fost masini adevarate la vremea lor, insa un putzulache ca tine se obisnuia cu olita pe atunci

    iar de audi a4 1.9 tdi, daca te referi la modelul 2001-2005, a fost unul dintre cele mai fiabile motoare diesel construite vreodata, lucru care din nou nu ai cum sa il stii ca atunci pe vremea aia iti faceai pozele pt buletin
    8 7
  • Victor
    cocalar
    hai domne lsati o in colo auzi si tu passat sau golf masini de cocalar masina suprema a oricarui cocalar dupa care tanjesc toti si pe care numai cei mai alesi dintre cocalari ajung sa o posede este BMW X6 sau poate sa fie Mercedes CL sau Rolls Royce Phantom,Maybach astea sunt ,celelalte(Passat,Golf,Logan poate asa cu juma de gura BMW 3,5), sunt masini cat se poate de onorabile nush daca in cele mai umede fantezii automobilistice ale unui cocalar o sa isi doreasca sa aiba un Golf numa bine:)
    2 2
  • ptr gore si victor
    victor esti depasit de vremurile actuale

    dupa cum scrii eu cred ca pana la 35 de ani ai avut dacie, apoi printr-o conjuctura fericita pentru tine (a murit cineva si ti-a lasat ceva, ai vandut casa sotiei de la tara etc.) ai reusit sa iti cumperi si tu un VW sau o Skoda. Acum esti mandru de realizare, si spui cu mandrie oriunde mergi domne masina nemteasca e masina nemteasca sau am facut x ore pana la bucuresti, sau am facut 40 de mii de km si nu am schimbat nimic (wow) etc.

    Eu zic sa numai comentezi pe forumul asta ca iti arati cunostintele despre domeniul auto, destul de limitate de astfel.
    Lasa-i pe cei care stiu sa vorbeasca de masini, e de ajuns sa te uiti pe strada si o sa descoperi ca golf 4,5 si passat sunt conduse numai de tarani si cocalari. Cand ai vazut tu un cocalar in Honda, Mazda, Toyota, Peugeot, Fiat, si alte marci din astea? Eu nu prea am vazut, or fi si exceptii dar nu cum sunt posesorii de vw....posesori ca si tine....care printr-o conjuctura sau alta reusesc sa isi achizitioneze un passat 1.9 tdi pe care il conduc cu mandrie subturat si cred ca e cea mai masina de pe strada (exceptand mercedes si bmw care pentru voi inseamna idealul), dar nu...realitatea e alta....ala viseaza la evo din 2005 ca a auzit el ca e mai reusit ca modelul actual, tu visezi ca passat e masina de oameni culti cu scoala, si eu va spun sa va treziti la realitate pentru ca realitatea se vede pe strada.
    7 2
  • Victor
    pentru ala de mai sus
    baaaaaa tu ai citit sau macar ai inteles ce am spus io in primul rand nu contestat raportul pret calitate mai bun pa care masinile japoneze il au fata de cele germane asa cum tu ca un impatimit al masinilor astea non germane trebuie sa recunosti ca oricati de multi cocalari ar avea bmw,audi,vw etc.producatorii germani au stiut cel mai bine sa isi promoveze imaginea si pana la urma scuzama prietene da esti cretinel uitet ce spui adik imi spui mie ca toti soferii de honda,fiat,peugeot sunt numai critici literari sau colectionari de arta hai sa fim seriosi fa un tur de orasi din Romania si o sa auzi destule manele rasunand din cate un peugeot 407,fiat albea,toyota avensis sau land cruiser etc.si pana la urma ca sa sustii ca un manelar tanjeste dupa un golf(chiar daca are unul), si nu ii curg balele dupa vreo oribilitate daia mentionata de mine mai sus scuzama da uite si fisa lu base are un fiat 500 asa k am sups tot..P.S am un pajero din 2008(si nu este de manelist si nici io nu sunt manelist),pana de curand am avut si un logan
    1 6
  • pentru loganistii
    victor si gore care viseaza la mitsubishi
    haoleooooo mancatiassss cocalarii au si mitsubishiiiii (gore si victor)

    alta marca de care trebuie sa va feriti!
    7 4
  • @CTI
    Nu numai ca am peste 18, dar culmea am condus printre altele si logan, si am stat in toate cele 5 locuri, iar rezultatul a fost unul singur, nu-mi gaseam locul, Am mai spus-o si o repet: in fata parca stai pe canapea, iar in spate zici ca stai in carca soferului, sa nu mai zic ca scaunul e prea sus si bordul e prea jos, iar ca sa te uiti in oglinzi tre sa le fixezi bine de tot ca altfel risti sa-ti rupi gatul si sa mai faci si accident.
    Fiecare isi ia ce isi permite ;)
    Ah...si pt linistea ta, nu mi-am luat masina SH ci una noua de la ford care are niste scaune f bune si f comode, si au si sprijin lateral ca parca parca imi place cand mai iau o groapa ca ma da dintr-o parte intr-alta si am in ce sa ma opresc in lateral, nu cad dupa canapea.
    2 11
  • @ironR
    nu e vba de fiecare ce-si permite, ca la 10.350 euro cat am dat pe un Logan Prestige puteam sa-mi iau si un rahat de ford fiesta nou sau un sh la mana a 7-a de spart in figuri... nu ! nu vba de asta!
    Ce model de ford ai si cat te-a costat. Asta n-ai curaj sa spui, huh?
    8 0
  • @CTI
    daca si fordu e rahat inseamna ca loganu e un tomberon de arunca astia gunoiu in el.
    3 6
  • @andi
    bine zis
    2 6
  • fordul e de rahat, iar voi sunteti niste copii scapati de sub control parental. @andi tocmai ti-ai descris fisa postului in viitorul nu foarte indepartat.
    6 1
  • Victor
    @Pentru Loganisti
    Mitsubishi este o marca foarte buna producand masini excelente la un raport pret calitate exceptional(numai Hyundai avand unul mai bun),tu cred ca ti se scoala cand vezi un X5 sau un cayenne si ti o freci singur cand stai in autobuz si vis a vis de logan este o masina normala primesti cat platesti da sigur nu este la fel de buna ca multe alte masini dar si costa mai putin decat acestea
    1 4
  • bah nea...
    ma mandresc cu un ford fusion diesel care a fost ~13k euro si care are tot felul de chestii care iti fac viata mai frumoasa, tot felul de spatii unde sa-ti depozitezi orice vrei tu, de la carduri de credit pana la monezi pt caruciorul de la cora, si de la canapea si scaun pasager rabatabil pana la spatii sub scaunul pasagerului si garda la sol in trend cu gropile romanesti, scaune normale, spatiu cat cuprinde in spate, nu bazaie difuzoarele cand dau mai tare de jumatate la sistemul audio, ala care nu vrea nimeni sa-l fure ca e integrat in bord si nu are fata detasabila, jante de aliaj, volan piele si nu in ultimul rand o directie precisa, de invidiat! Si nu in ultimul rand are ce are o masina decenta: claxon pe volan si butoanele de la geamurile electrice pe usi ca de altfel si butonul de la reglarea oglinzilor.

    Acum, referitor la ce zicea andi: recunosti ca mai ai putin si ti se vad genunchii pe geam cand stai in in fata? Fii sincer! Stai lucid! vb unui mare cunoscut fabulist si epigramist...
    1 5
  • @ironR
    ford fusion.... vai, dar ce masina! jante din aliaj... volan in piele !!! 1.6 T.D.C.I. 90 de fulgere !!! clima bizonica nu ai? =)))))))

    baaa faci atata pe tine pentru o cutie pe roti ca ford "fusion" =))) la ce fumuri ai in cap, lumea se astepta sa ai cel putin un mondeo ghia ... nu ca mondeo ar fi cine stie ce masina, dar pretul o scoate in fata...
    la banii astia Renault Kangoo iti inghite 2 fusion-uri cu tot cu spatiile tale de depozitare si arata de 100.000 de ori mai bine decat uratenia aia de fusion... crezi ca eu n-am mp3 cu fata detasabila ba amaratule? asta inca din 2007, dotare standard din fabrica... jante din aliaj, volan/schimbator piele, airbag-uri frontale/laterale... invata dracu ce inseamna Logan PRESTIGE inainte sa te lauzi cu rahaturile astea in fata mea...
    5 1
  • @pt gore si victor
    asta cu visatu e buna tinere...crezi ca toti sunt ca tine sa conduca solenza si sa se laude ca au 520d?

    MM-27-ROT, te astept in baia mare cand vrei sa imi stergi jantele de praf
    1 1
  • @CTI
    bah frate mai usor crezi ca daca ai 4 airbaguri, mp3 si servo ii ceva de coaja aia de masina

    are perfecta dreptate si eu am umblat cu destule loganuri si scaunele numa confortabile nu-s, in plus e singura masina la care am vazut sa se mucegaiasca plafonu, si asta e ceva dotare din fabrica?

    si care e problema daca omul si-a luat fusion? poate are o familie numeroasa, asa a considerat el ca are nevoie de un astfel de tip de masina...crezi ca toti sunt ca tine si se viseaza in m-uri si rs-uri pe circuit? altii au cap si investesc in case, terenuri nu in bemveuri si mertane. si de ce ii urata? ca nu da bine cu folii, jante de 19 si angel eyes sau leduri?

    mai exista si oameni normali care isi cumpara o masina sa o foloseasca practic in viata de zi cu zi nu sa se uite la ea iarna ca nu o pot scoate din garaj daca ii zapada de un deget
    3 2
  • :))
    Doamne, de la Logan "editie speciala" s-a ajuns la comparatii cu Lancer Evo. =)))
    Revenind la subiect, este un lucru absolut firesc ce face Dacia. Nu este primul si nici ultimul constructor care apeleaza la "oferte speciale" pentru a mai creste vanzarile. Sunt curios insa cat cere Dacia pe masinile astea.
    Cat despre masinile in sine Dacia, cel mai lung drum (ca sofer) a fost de 350 km si m-a facut sa imi mai scada entuziasmul fata de Logan. In primul rand pentru ca pozitia la volan este proasta, foarte inalta, scaunele sunt tari si nu ai nici o sustinere (dupa un drum lung te doare spatele si posteriorul), servodirectia aia... numai servodirectie nu se poate numi. Nu ma leg de ergonomie. Chiar si asa, masina isi merita banii. Totusi vorbim de o masina pe care o cumperi noua, cu garantie, la un raport calitate/pret foarte bun si care nu o cumperi pentru a te da mare in fata cunoscutilor ca ai masina. Este o masina simpla care te duce din punctul A in punctul B fara probleme si pretentii.
    Cat despre comparatiile voastre Logan vs. Lancer Evo, vs Passat TDI (DI cu rosu) vs BMW si alte masini, mai bine stau pe tusa si asist la aceste emancipari de orgolii si "cunostinte" despre masini (ca deh, ne pricepem la toate).
    Ma bucur insa ca nu comparati Dacia cu Volvo. Chiar va rog sa nu o faceti, pentru ca Volvo face masini mult mai proaste decat Dacia si nu e nici premium. :))
    4 2
  • bah nea CTI...daca mai esti in zona
    sa nu ramai nerezolvat, cel putin de mine, cand am zis de fata detasabila ma refeream ca fusionul NU ARE fata detasabila, ci e integrata in bord ca sa nu aibe hotii tentatia si ti-o fure si nici tu sa nu stai cu grija de a-l lua in fiecare seara acasa.

    Iar ca sa te invat eu pe tine ce inseamna fusion iti spun doar atat: in 2009 fusionul asta basit si urat de zici tu a luat locul 3 la cea mai fiabila masina europeana la mana a doua

    Referitor la portbagajul fusionului e f flexibil, exact ca si cutia de viteze, dar tu nu ai cum sa stii asta cu flexibilitatea pt ca ai logan prestige.

    Te las sa te lauzi cu ce inseamna prestige pt dacia si daca tot e prestige lauda-te ca motorul ala subcomba dupa 3000rpm chiar daca e benzina, nici al meu care e diesel nu face asa urat intre 3000 - 3500.

    Tu imi spui mie de mondeo ghia, pai bai baiatule nu o sa aibe neam de neamul tau, nu bani, ci calitatea gustului de a alege o asemenea marca si masina.

    Ramai cu prestige-ul tau cu scaune gen fotolii, cu oglinzi puse prost, cu stergatoare care scataie, cu boxe care caraie, cu faruri care unu bate in stanga si unu in drapta, apropo de asta am vazut logan nou nout cu nr rosii care batea un far aiurea - sa nu mai zic de alea uzate ca 70% din ele au farurile care bat prost, cu genunchii care se vad de afara, in concluzie un confort care lasa mult de dorit si care e un compromis pt bucuria ca ai o masina noua, dar cand te urci intr-o masina straina o sa-ti dai seama cum sta treaba.
    Sa nu mai zic de ambreiaj ca tremura din toate incheieturile cand ii dai drumul mai incet, si este pus ca dracu: f sus si are un moment ffff scurt, iti e sa nu moara motorul si o ambalezi ca prostu.

    Ca test pt tine: incearca sa pleci dintr-o rampa si sa nu depasesti 1000rpm, poti? si daca poti vei avea parte de un vibromasaj.

    Sper ca ti-ai adus aminte de "calitatile" loganului prestige, iar ca atitudine te rog sa ai una exact ca masina: LOW-COST
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru