Galerie foto: Lansarea Fiat 500, un spectacol superb

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.07.2007
Luminile, muzica, sunetele, culorile, personajele si nu in ultimul rand noul 500 au facut show aseara la Torino.

A inceput cu VIP-uri in tribune: Luca di Montezemolo, Sergio Marchione, Luca De Meo si nu numai. Si totusi, pentru doua ore, privirile celor 7000 de invitati Fiat si ale celor peste 10000 de torinezi care au luat cu asalt malul raului Po nu s-au indreptat, ca de obicei, spre acestia, ci spre adevarata vedeta a serii. Este vorba de noul Fiat 500, care a iesit la iveala in fata multimii intr-un spectacol absolut grandios - si cuvantul nu este deloc unul gratuit - organizat de Marco Balich, acelasi artist care a avut in grija festivitatile de deschidere si inchidere ale Olimpiadei de Iarna din 2006, desfasurate tot la Torino.

De aceasta data insa, scena pe care s-a desfasurat spectacolul a fost chiar raul care strabate Torino. Show-ul a avut loc aproape de piata Vittorio Veneto, una dintre cele mai mari ale orasului. A inceput usor: 500 a implinit astazi 50 de ani de la lansarea versiunii "Bambino", astfel ca toti cei prezenti i-au cantat la multi ani acestuia. Pe scena au aparut, pe rand, sosii ale vedetelor epocii de glorie a vechiului 500.

Beatles si Marilyn Monroe au venit in fata publicului torinez in versiuni "updatate" si i-au dedicat lui 500 cate o piesa speciala. Intre cele doua numere, versiunile vechi ale lui 500 au zburat, au plutit pe apa si au facut parte din povesti alegorice interesante care aveau rolul de a pregati terenul pentru ceea ce urma. Iar ceea ce a urmat a fost demential.

Trecerea de la epoca clasica la cea moderna s-a facut treptat. Intai, o Lauren Hill mai ragusita ca de obicei a limpezit apele si a marit ritmul, linia fiind continuata de o trupa de acrobati care au asistat la crearea noului 500 din corpuri umane. Intr-adevar superba a fost interpretarea unei trupe israeliene de freestyle, care au improvizat instrumente de suflat si de percutie pentru a introduce in scena noul 500.

Pe scena au intrat patru exemplare ale celui mai nou model Fiat, care au fost luminate de o serie de focuri de artificii care i-ar face invidiosi pana si pe maestrii acestei arte, japonezii. 15 minute de lumina si sunet pe cerul orasului Torino au incheiat spectacolul de prezentare al lui Cinquecento in versiune 2007.

Ce mai merita amintit: in drumul spre hotel am vazut parcate o multime de exemplare Bravo, model care este deja in vanzare in Italia si care va veni in septembrie si la noi. Masina arata intr-un mare fel. Insa, deoarece gusturile sunt discutabile, va voi lasa pe voi sa va faceti o parere imediat dupa ce va fi disponibil in Romania. Oricum, Bravo trebuie introdus la capitolul "de vazut".

Astazi va avea loc test drive-ul de presa. Daca pana acum am vazut noul 500 de departe, de aceasta data il voi avea in mana. Va anunt ce stie si ce nu. Si tot maine vom afla si datele tehnice si - unul dintre cele mai cerute amanunte - preturile oficiale in Italia. Ramaneti cu noi.

Comentarii (3)

  • Pe cand...
    o lansare Logan de genul asta???
    0 0
  • obsedatul
    :)
    e clar. F500 desi e supercool si va fi trendy nu prea va crea febra in Ro pt ca noi avem deja o obsesie nationala :Loganul. Ca sa raspund totusi lui Alex: pai ca si la ei, adica la un an dupa olimpiada de iarna de pe valea Prahovei din 2015 +- matruntis de 10-15 ani
    0 0
  • florin
    fiat
    ce este asa mare eveniment masina asta???
    e mai naspa decat clio simbol
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru