Gemballa a creat un nou kit de tuning pentru Porsche Cayenne Turbo

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 14.08.2009
Germanii de la Gemballa au creat un pachet complet de tuning pentru Porsche Cayenne Turbo, care trasforma SUV-ul din Stuttgart intr-o fiara a soselelor.

Porsche Cayenne Turbo a primit inca un kit de tuning, de data aceasta din partea celor de la Gemballa. Tunerii au operat modificari atat la nivelul exteriorului, cat si in interior si sub capota. Cayenne a primit un pachet estetic integral, care include o noua bara de protectie fata, un set de praguri laterale si o bara spate schimbata. Aripile modelului au fost umflate si au primit fante de aerisire speciale, pentru a mari coeficientul aerodinamic al SUV-ului german.

Cea mai puternica schimbare a fost operata la nivelului motorului V8 a lui Cayenne Turbo. Propulsorul dezvolta acum 600 CP la 6.400 rpm si ofera un cuplu motor de 880 Nm. Surplusul de putere a ridicat simtitor nivelul de performanta al SUV-ului german, modelul fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde. Cei 100 CP si 100 Nm pe care i-au adaugat inginerii Gemballa au scazut timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h cu 0.5 secunde, ceea ce este o imbunatatire impresionanta, mai ales pentru un SUV de talia lui Cayenne.

Interiorul lui Cayenne Turbo a fost imbracat in doua tipuri diferite de piele, care formeaza un contrast interesant. Avand in vedere ca vorbim despre varful gamei Cayenne, tunerii de la Gemballa nu au mai avut ce sa mai adauge interiorului acestui SUV fara a strica liniile originale ale acestuia.

Singurele modificari operate sunt elementele din fibra de carbon, care sunt prezente atat pe volan, cat si la nivelul consolei centrale si al fetelor de usi.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte misto
    2 6
  • cocalarisme....
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru