Gemballa a lansat vopseaua cu diamante

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.05.2012
Tunerii de la Gemballa au inventat o vopsea specială, care include praf de diamant. Aceasta este pretabilă atât pentru interiorul unui vehicul, cât şi pentru exterior.

Gemballa a prezentat prima vopsea cu diamante din lume. Aceasta este dezvoltată special pentru industria auto şi este destinată atât interioarelor, cât şi exterioarelor. Soluţia tehnică realizată de tuneri este realizată prin măcinarea diamentelor până la atingerea unor dimensiuni foarte mici, urmată de introducerea acestora într-o substanţă similară cu o vopsea auto. Spre deosebire de alte vopseluri auto, vopseaua cu diamante de la Gemballa chiar foloseşte bucăţi de diamant, nu pigmenţi de metal, fragmente de sticlă sau de cristal.

Cei de la Gemballa spun că noul finisaj este foarte strălucitor, acesta fiind pus în valoare de lumina soarelui. În ceea ce priveşte clientul ţintă al noului produs, oficialii Gemballa spun că vopseaua cu diamante le este destinată "atât domnilor, cât şi doamnelor interesate de un anumit grad de sofisticare", după cum a explicat Andreas Schwarz, CEO-ul Gemballa.

Preţul noului produs Gemballa nu a fost dezvăluit. Cel mai probabil, noua vopsea este cea mai scumpă vopsea din lume, având în vedere materia primă necesară producţiei.

Cei de la Gemballa nu au prezentat nicio sugestie de utilizare a noii vopseli cu diamante, semn că aceasta ar putea fi aplicată la fel ca orice altă vopsea metalizată.

Via | Autoblog

Comentarii (7)

  • este destinată "atât domnilor, cât şi doamnelor interesate de un anumit grad de sofisticare", un mare lantz dă haur la gat si haIfonu' la ureiche care dă bip de la terasa din dorobanti

    ;)

    In alta ordine de idei - o foarte interesanta realizare tehnica.
    15 1
  • Vasilica
    Incerc sa imi imaginez mcv visat de mine cu aceasta culoare si cu 1.6dci cam ce as face pe strada!!!!
    6 11
  • da merge perfect pe un tdi care scoate mult fummmmmmmm:)))))
    14 10
  • sa fie oare noul alb?! :p
    5 0
  • Care nu mai are ce face cu banii,ca il dau afara din palat atatia are probabil si-o ia aceasta masina iar dupa aceasta idee a tunerilor va urma una direct imbracata cu pietricele de diamante:))))____:)))))
    4 0
  • Numai mascarici pe aici... cu Vasilica cap de afis
    5 2
  • AndreiRN
    @mda
    si tu mai mare mascarici ca toti esti sa inteleg....mda asa e!!!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru