General Motors a prezentat doua concepte ecologice

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 12.08.2009
GM a dezvaluit primele imagini cu doua noi concepte ecologice, pe care le va lansa la cativa ani de la introducerea pe piata a modelului Chevrolet Volt.

Designerii americani de la General Motors au desenat conceptele a doua vehicule ecologice, care sunt adresate publicului doritor de un model ecologic diferit de Chevrolet Volt. Americanii au realizat ca nu toti clientii de vehicule ecologice doresc acelasi lucru, iar unii consumatori au nevoi deosebite, care trebuie sa primeasca un raspuns cat mai rapid din partea producatorilor de automobile. Proaspat iesiti de sub protectia insolventei, cei de la GM considera ca sunt pregatiti sa ofere noile vehicule ecologice de nisa, pe care le-au introdus intr-o gama denumita Bare Necessities.

Bare Necessities se refera la strictul necesar de care are nevoie un sofer atunci pentru transportul de zi cu zi. Vehiculele din aceasta gama vor fi mai eficiente si vor elimina anumite elemente care ingreuneaza automobilele moderne. Spre exemplu, aceste modele nu vor avea prea multe elemente automatizate, pentru a reduce pe cat posibil masa acestora. Cu toate acestea, noile modele GM Bare Necessities vor indeplini criteriile de siguranta in vigoare.

Introducere in Laboratorul de Design GM:

Pick-up-ul viitorului: GM Bare Necessities Truck:

Un viitor model de clasa mica de la General Motors - Bare Necessities Car:

Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • Etienne
    GM relansat
    Arata bine "citadina" asta mica. Parca e Fiat 500 care a scapat de toate detaliile retro. E o propunere interesanta, ar fi bine sa o vedem in serie
    0 0
  • Stelian_Opincariu
    Lateral seamana cu Citroen C2......Din fata cu Aveo.......
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru