General Motors isi va schimba logo-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.07.2009
Una dintre cele mai importante schimbari pe care General Motors le va face dupa incheierea procedurii de faliment este inlocuirea actualului logo.

Reconstructia GM ar putea presupune in viitorul apropiat si o schimbare a logo-ului. Informatia a fost facuta public de Associated Press, care sustine ca imediat dupa ce procedura de faliment se va incheia, logo-ul GM isi va schimba fundalul din culoarea albastra in culoarea verde.

Se pare ca gigantul american va incerca astfel sa promita publicului o abordare ecologica si o gama de vehicule mult mai eficiente din punct de vedere al consumului si emisiilor. "De astazi ne vom concentra mai mult asupra masinilor care consuma si polueaza mai putin", pare a fi mesajul acestei noi campanii.

Voci din interiorul conglomeratului american sustin ca nu numai fundalul va fi schimbat ci si textul logo-ului, acesta urmand sa fie inlocuit cu "GM Next". Restilizarea logo-ului a devenit practic o sarcina pentru Ed Welburn, seful biroului de design al celor de la GM, care va aproba forma finala a emblemei.

Fanii modelelor produse de GM vor fi nevoiti sa mai astepte pentru a vedea forma noului logo, pentru a cunoaste planurile de viitor si perspectivele grupului din Detroit.

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • george
    FARD DE 1 MILIARD
    Ii mai costa si distractia asta vreun miliard de parale...In rest, le-au rezolvat pe toate...
    6 2
  • Cristian
    Ce oligofreni !
    George tu vobesti ca sa nu adormi ?

    Sunt banii tai sau a lu' tactu ?

    Vedeti-va de saracia voastra, la dat din gura sunt toti buni.
    1 5
  • AndreiRN
    Invidia
    Pai Georgica doar cu gura e capabil sa dea.
    0 2
  • lacomi si prosti
    plateste prostimea ...plateste ca sa isi cumpere managerii colectii de avioane .....
    1 0
  • george
    MINIMA POLITETE PRIETENE!
    @ Cristian

    La cum vorbesti, am certitudinea ca tu nu prea realizezi ce culoare are iarba si cate zile sunt intr-o saptamana. Dupa limbaj si mod de adresare, cu mare indulgenta te pot incadra in categoria "wannabe cocalar"...

    Ti-as mai fi spus si altceva dar nu te ajuta intelectul sa intelegi...


    @ AndreiRN

    Pe tine nici macar atata nu te duce capul...

    BTW, mai ai curajul sa postezi la stiri despre GM?!?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru