General Motors reconfirma sponsorizarea Jocurilor Olimpice de iarna

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.06.2009
Oficialii General Motors au asigurat publicul si organizatorii Jocurilor Olimpice de Iarna din Vancouver ca problemele financiare actuale ale companiei nu vor afecta sponsorizarea promisa.

General Motors este unul dintre sponsorii principali ai Jocurilor Olimpice de Iarna din anul 2010, organizate in Vancouver. Dupa ce producatorul american a declarat insolventa la inceputul acestei saptamani si a intrat sub protectia legii falimentului, toate actiunile viitoare care trebuiau intreprinse de aceasta companie au ajuns sub semnul intrebarii.

Oficialii General Motors au dorit sa isi reafirme sprijinul pentru Jocurile Olimpice de Iarna, asa ca au declarat ca problemele financiare actuale ale companiei nu vor influenta in nici un fel sponsorizarea pe care o vor oferi pentru Olimpiada de Iarna din 2010.

General Motors s-a angajat sa ofere 60 de milioane de dolari pentru Olimpiada de Iarna din 2010, majoritatea sumei fiind oferita sub forma de automobile si vehicule comerciale usoare. Pe langa cei 60 de milioane de dolari in premii materiale, GM va furniza si 12 milioane de dolari, aceasta suma fiind oferita cash.

Via | Drive.au

Comentarii (1)

  • Pai normal, ca ii costa mai putin sa le dea pe degeaba ca sponsorizare, deci actiune de marketing, decat sa tina masinile in loturi si sa plateasca chirie pe spatiu. Ar fi bine chiar sa mai faca astfel de sponsorizari, macar stiu ca masinile circula si vor veni la service pentru revizii, accidente si altele, deci o sursa de castig in plus pe viitor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru