Salonul Auto de la Geneva 2016

GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux

Publicat Miercuri, 02.03.2016
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 3
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 1
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 2
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 3
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 4
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 5
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 6
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 7
GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux - Poza 8
Maserati a adus la Salonul Auto de la Geneva modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene. Este modelul în care Maserati își pune speranțe mari, acesta urmând să devină best-sellerul brand-ului italian.

Urmareste Automarket
Multe priviri au căutat standul Maserati în prima zi de presă a Salonului Auto de la Geneva. Motivul a fost modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii. Așteptat de ceva vreme, Levante a fost vedeta standului Maserati fiind prezentat presei în cadrul unei conferințe care a strâns majoritatea jurnaliștilor auto prezenți la Salon.

Cu o siluetă impunătoare și un design inspirat de modelul Ghibli, Levante deschide o eră nouă pentru Maserati. Este un model în care marca italiană de lux își pune mari speranțe și care va deveni în cel mai scurt timp preferatul clienților Maserati.

SUV-urile de lux sunt căutate în acest moment, iar Maserati Levante este un concurent puternic pentru Porsche Cayenne, cel mai popular model de acest gen.

Pe lângă atragerea de clienți noi, Levante mai aduce o serie de noutăți, un sistem de infotainment total nou cu un controller rotativ amplasat pe consola centrală, precum și o suspensie activă, elemente care spun că Maserati are planuri mari pentru acest model. Noul Maserati Levante va sosi în showroom-urile din România în această vară.


Comentarii (3)

  • o mizerie, cum altfel ar putea fi un suv.
    si ce aiureala in jurul rotilor.
    sa le fie gpl-ul usor...
    1 11
  • i-au crescut dintii ca Mumii Padurii

    N-am inteles de ce SUV-urile mari trebuie sa aiba un design atat de incisiv, masiv, "rau" si care sa inspire ce, teama?

    Inteleg ca ai bani, inteleg ca ai SUV si ca ai si orgoliul pe masura da' sa o si arati si sa-ti porti egoul nemasurat intr-o caruta supradimensionata eh....si cand ma gandesc ca tot un hoit puturos ajunge la un moment dat.

    Clar, SUV-urile astea dincolo de cifre, performante, calitate nu pun in valoare decat masura vanitatii proprietarului iar acest Levante va avea succesul sau pentru ca respecta strict reteta de succes.

    ...dar da masina e ok, are linii mai curate (poate prea curate) si oricum se distinge de restul concurentilor. Atata doar ca nu-mi inspira nimic din ce mi-ar putea inspira un DB, FT1, 911, Mirai ori chiar Bugatti. Fara sa supar pe nimeni, daca nu am facut-o deja, who cares?, botu' ala e facut dintr-o singura bucata de plastic...sa fie mai ieftin.
    11 7
  • infiniti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru