GENEVA LIVE: Lexus si Toyota au mizat pe ucigasul lui A3 si pe noul RAV 4

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.03.2010
La standul japonezilor au tronat noile versiuni si modele hibride. Lexus CT 200h promite sa fure celebritatea lui Audi A3 iar faceliftul operat pe RAV 4 aliniaza crossover-ul la noua linie de design Toyota.

Comentarii (5)

  • Superb...Nemaivazut
    M-am saturat sa ii aud pe astia cu ucigasul, devastatorul , demolatorul, etc ...si de dovedeste un mare fas, nemtii nici macar nu ii baga in seama ii ignora parca sunt niste gandaci ....Tot Audi vs. BMW vs. Mert. o sa ramana

    Strategia Toyota de a se baga cat mai tare pe piata din Europa vine cam tarziu....nu stiu ce succesuri va avea mai ales in clasa batranilor rechinii cu o experienta foarte mare in clasa premium....

    Acum or sa apara internautii frecatori de menta sa zica ca am gresit ca nu este asa ...la la la
    7 9
  • "Succesuri"
    :)
    7 1
  • Ivanoff
    "Stiti bancul ala cu Ion?"
    Mah Ioane mah,o pai tu nu sti ca ista pamantu' nu e plat si ca mai exista tehnologii si valori si dincolo de Germania???
    Dc mintea ta putin citita si putin umblata confunda Lexusul cu Lada,asta nu inseamna ca la nivel mondial calitatile marcii Lexus nu sunt recunoscute si ca de-alungul timpului nu au scos modele superioare din toate punctele de vedere plus ca notorietatea marcii si nivelul vanzarilor depaseste cu mult vanzarile rivalilor,drept insa ca asta cu precadere in partea necunoscuta tie de lume...
    Off-off mah Ioane...
    10 5
  • @Ivanoff
    Mda cum spui tu se vede ca esti umblat si citit desi cred ca mai mult ai citit cartile de joc de la poker ce sa zic . Se vede ca lucrezi in centre de cercetare din japonia si germania ca sa compari tehnologiile.
    Macar daca te dai citit cand intri macar pe siteul asta nu mai mult citeste articolele cap coada nu primu si ultimu rand!
    Stii vorba aia mai bine taceai ca.........
    4 6
  • ivanoff
    Limba asta bat-o vina
    Mah Io'ne mah,tu pe ce limba vb ca mie imi e tare greu sa te inteleg?
    Te rog nu folosi cuvinte grele pe care nu le stapanesti cum tre'be ca imi e tare greu sa te inteleg.
    PS: Pe bune,ce ai vrut sa zici cu cititul cap coada ca nu ti-a iesit?...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru