GENEVA LIVE: Veyron Blue Centenaire, cea mai noua creatie Bugatti

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Ca in fiecare an, Bugatti a adus la geneva o editie speciala a supercarului Veyron. De aceasta data este vorba despre Blue Centenaire, o editie care sarbatoreste 100 de ani de istorie a brandului.

Comentarii (3)

  • Duster
    Pai Dasia Dus-ter arata de 10 ori mai bine ca asta. Si in plus e facuta de Dasia...nu de necunoscutii aia de la Bugatti. Ca sa nu mai vorbim de Logan! Sau Sandel!
    0 0
  • u
    fa-ti un control la mansarda,omule :))
    0 0
  • Pentru MAZZ
    De ce? Pai amandoua firmele sunt pioniere intr-un domeniu edge. Bugatti a reusit sa faca cea mai sofisticata masina la ora asta, iar Dacia a demonstrat ca se pot face masini la jumatate din pretul oricarei alte masini din aceeasi clasa produsa pana la Logan. Mi se pare indreptatita comparatia intre Dacia si Bugatti. Doi pionieri!

    Si fie vorba intre noi, tu de "ironie" nu ai auzit? Poate tu ar trebui sa faci revizia de 50.000....de tampenii zise. Schimba filtrele si poate va functiona mai bine creierul. Toate bune!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru