George Mihăiţă a testat noul Ford C-Max

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.02.2011
Neste Automotive, dealer Ford şi partener al Teatrului de Comedie, l-a invitat pe directorul instituţiei culturale bucureştene să testeze nou-lansatul monovolum compact C-Max.

George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti, a testat nou-lansatul C-Max cu ocazia operaţiunii Porţi Deschise pe care dealerul Ford Neste Automotive a organizat-o în weekendul care tocmai s-a încheiat. Colaborarea dintre actorul român şi Neste Automotive are loc în contextul în care dealerul Ford este unul dintre partenerii Teatrului de Comedie.

"Sunt un vechi posesor şi iubitor al mărcii Ford, căreia i-am ramas fidel de mai bine de 6 ani. Noul C-Max este o maşină impresionantă prin aspect, confort şi tehnologie, şi care se pliază perfect pe nevoile mele în acest moment. Am fost plăcut surprins de silenţiozitatea motorului, de spaţiul interior şi confortul pe care îl simţi atât la volan, atunci când conduci, cât şi in calitate de pasager", a declarat George Mihăiţă la filanul testului său cu cel mai nou model intrat în gama oferită de Ford în România.

Noul Ford C-Max este disponibil în România în 15 versiuni de motorizare şi echipare, preţul de pornire al monovolumului compact fiind de 17.750 de euro, inclusiv TVA.

Lista completă de preţuri pentru modelul Ford poate fi consultată AICI.

via | Ford

Comentarii (6)

  • Cui ii pasa ca George Mihaita a testat masina asta? Ati ajuns sa publicati orice......
    17 12
  • Opinie
    Aici e vorba de mai mult.

    Ford e partenerul Teatrului de Comedie.

    Sunt niste asocieri greu de inteles pentru unii ... nedusi la ... teatru.
    11 7
  • lol
    De ce dai ma ? :)
    5 0
  • @ berthu'
    ce legatura are teatrul cu masina asta? poate ma lamuresti si pe mine.. cat despre comentariul tau cu teatrul... sunt pe jos de ras... am fost de mai mult ori la teatru decat ai fost tu la supermarket, dar superioritatea banateana e de neinvins... cunosc...
    8 4
  • @ thor - replica era "de ce-ai dat ma, de ce-ai dat" :)
    6 1
  • parere
    pe mine m-ar interesa de exemplu ce crede un director de la un producator auto despre un model de la alt producator auto....atunci e interesant. Sau dealeri....era 5th Gear mi se pare care au dus un C5 la un dealer de VW ..... si le-au cerut parerea.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru