GERMANIA: Mercedes aşteaptă vânzări record în 2011

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Nemţii de la Mercedes au întregistrat o creştere de 12% în prima parte a acestui an la nivel global. Constructorul în stea se aşteaptă la un rezultat foarte bun în 2011, pe toate pieţele.

Cei de la Mercedes-Benz au înregistrat o creştere de 12% a vânzărilor la nivel global, cu vârfuri pe pieţele din Germania şi China. În baza acestor rezultate pentru primele trei luni ale lui 2011, nemţii se aşteaptă la un an record în materie de vânzări pentru marca din Stuttgart. Spre exemplu, pe primul sfert al anului 2011, vânzările Mercedes-Benz din China au crescut cu 78.2%, atingând 42.990 de unităţi. Doar în luna martie 2011, Mercedes a avut o creştere de 80.4% prin vânzarea a 15.242 de unităţi. În Rusia, India şi Brazilia s-au înregistrat, de asemenea, rezultate foarte bune, ultima dintre cele trei având o creştere de 41.6% a vânzărilor de modele Mercedes-Benz.

"În baza succesului înregistrat pe mai multe pieţe alături de numeroase produse noi, vrem să realizăm vânzări record în 2011", a declarat Joachim Schmidt, şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Mercedes-Benz.

Pieţele din Australia, Coreea de Sud şi Taiwan au înregistrat şi ele creşteri deosebite. Vânzările de pe piaţa din Statele Unite ale Americii au crescut şi ele în primul sfert al lui 2011, acestea atingând 53.346 de unităţi.Per total, vânzările mărcii germane au crescut cu 7.7% în luna martie la nivel global, atingân 118.357 de unităţi vândute pe toate pieţele pe care activează.

Via | Just-Auto (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru