Giugiaro anunţă un nou concept pentru Salonul de la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.02.2011
Designerul italian Giugiaro, intrat de curând în componenţa grupului Volkswagen, va expune la Salonul de la Geneva un concept misterios, anunţat astăzi de un prim teaser.

Giugiaro nu putea absenta nici anul acesta de la Geneva, unde va expune un concept nou, al cărui debut a fost anunţat deja prin intermediul unui site dedicat. Designerul italian a refuzat să ofere informaţii privind natura conceptului pe care îl pregăteşte, primele imagini şi informaţii urmând a fi prezentate abia în prima zi de presă a salonului.

Giugiaro a publicat însă un teaser pentru a mai îndulci aşteptarea fanilor şi pentru a sugera linia unei porţiuni de caroserie. Din primele informaţii, conceptul carosierului italian va avea ca temă principală culorile.

Pe site-ul dedicat lansării, vizitatorii sunt invitaţi să îşi exprime preferinţele în ceea ce priveşte culorile reprezentative, alegând între roşu, argintiu, albastru şi verde. În fiecare zi vor fi oferite indicii celor care vor vizita pagina de internet dedicată.

Intrat de curând sub cupola grupului Volkswagen, Giugiaro a refuzat să confirme dacă propunerea sa pentru Geneva este un prim rezultat al colaborării cu gigantul german.

Nici pe site-ul VW nu există o referire certă asupra noului concept Giugiaro, ceea ce înseamnă că am putea asista la o propunere independentă a peninsularilor. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru