GM ar putea produce un Corvette cu patru usi

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.01.2010
Vicepresedintele GM sustine ca Holden Commodore ar putea sa stea la baza unei berline Chevrolet de top, vanduta eventual sub sigla Corvette.

General Motors ar putea crea un Corvette cu patru usi pe baza modelului australian Holden Commodore (foto 2). Desi ipoteza pare una care tine mai degraba de domeniul SF decat de realitate, aceasta a fost emisa de insusi vicepresedintele GM, Bob Lutz, intr-un interviu acordat unei publicatiid e peste Ocean.

"Exista posibilitatea de a produce o berlina Chevrolet de varf care sa fie vanduta in editie limitata in Statele Unite. Ne-am gandit la un Corvette cu patru usi", a declarat Lutz. In sprijinul acestor declaratii, Lutz vine cu o opinie proprie asupra modelelor unei marci, sustinand ca un model sau o marca nu se limiteaza la caroserie, ci si la tractiune, la transmisie si la cuplul ridicat.

Desi modelele Holden nu au mai stat pana acum la baza unor modele produse pentru SUA, situatia inversa este intalnita, actualul Commodore HSV W427 fiind echipat cu motor V8 de 7.0 litri al lui Corvette Z06.

via | Drive

Comentarii (5)

  • george
    NU IN FIECARE ZI E DUMINICA
    Vrabia malai viseaza...Tataia Lutz a vazut ca Panarama lu` Porsche se vinde de parca s-ar da degeaba si viseaza deja ca poate face si GM asa ceva...Poor little guy...
    4 3
  • sNaKey
    Şi acum când intră pe piaţă şi Aston Martin Rapide (tot în 4 uşi).
    1 1
  • AndreiRN
    La vanzare
    Masina este deja produsa in Australia si e vb numai de marketing.
    0 2
  • geniala ideea !! :D numai daca chiar s-ar face...
    0 0
  • george
    CU ATAT MAI RAU
    @ AndreiRN

    De principiu, ei spun ca va fi alta masina bazata pe platforma lu` Holden dar care se va integra ca design si statut in linia Corvette. Ceea ce e o prostie...

    Sa vinzi o masina rebranduita si sa mai si spui ce este de fapt e, de asemenea, o prostie. Una dintre cele paispe milioane pe care le-a facut si le-a spus Bob Lutz, acest Emil Bobu al Americii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru