GM dezvaluie doua teasere noi cu Volt

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 15.08.2008
Chevrolet Volt incepe sa prinda forma. Inginerii GM au efectuat 120 de modificari la nivelul aerodinamic.

Esential

120 de modificari au fost aduse de inginerii GM la partea aerodinamica a lui Chevrolet Volt.

GM a dezvaluit doua noi teasere cu mult asteptatul Chevrolet Volt. De asemenea, Bob Boniface, directorul de design responsabil pentru Volt, a dat cateva detalii referitoare la imbunatatirile aerodinamice care au fost aduse versiunii de serie.

Astfel, inginerii celor de la GM au reusit sa extinda cu 10-11 km autonomia modelului in regimul de mers electric. Acest lucru a fost posibil datorita noilor forme mult mai atent lucrate fata de cele ale conceptului. Din spusele lui Boniface reiese ca au fost efectuate un total de 120 de imbunatatiri la nivelul aerodinamic al caroseriei, printre care rotunjirile si fluidizarea partii frontale, care beneficiaza acum de muchii tesite si grila inchisa necesare pentru ca aerul sa aiba o curgere mai eficienta pe langa automobil.

Se pare ca unele din elementele exterioare ale versiunii pe care o vom intalni pe strada in 2010 sunt deja finalizate. Dintre acestea se remarca blocurile optice din partea frontala care emit o lumina cu tenta albastra in forma de cerc, precum si proiectoarele de ceata pe baza de LED intr-o combinatie de rosu cu albastru.

Via | Motor Authority

Taguri: Chevrolet, GM, Volt

Comentarii (5)

  • george
    11 KILOMETRI LA CATI?...
    La alti 150? MAGNIFIC...

    In alta ordine de idei, eu stiam ca gogoasa asta e 100 % electrica. Cum adica "regimul de mers electric"? Au ajuns intre timp la concluzia ca "nu se poate face" electric 100% si s-au sucit spre solutia hybrid?

    In cazul asta, mai bine-ti iei Toyota Camry Hybrid si, in 2010 (2012/2014/2016), cand o aparea Volt-ul, te mai gandesti daca mai merita...
    0 0
  • repede
    masina asta se afla deja in teste deoarece criza de petrol se va accentua in urmatori ani masina asta ar fi trebuie sa iasa undeva prin 2012 dar constructia este accelerata de criza de petrol din SUA
    0 0
  • botu e Super frumos
    la fel super sunt si farurile de ceata si farurile
    sper si restu sa fie pe masura!!
    0 0
  • @george
    din cate stiu eu, nu e un hibrid clasic, in care motorul elextric ajuta motorul in 4 timpi, ci invers. va dispune de un motor mic diesel, care va ajuta la incarcarea bateriilor (la care inca mai fac cercetari pentru a le optimiza capacitatea de stocare la o dimensiune si greutate redusa)
    0 0
  • AndreiRN
    Electric
    Hibrid si electriv va fi viitorul un urmatori 10 ani. Am vazut un documentar in care un individ nu a mai putut astepta si si-a modificat singur Fordul Fiesta sa fie electric 100%. A pus bateri clasice si scoate 40 de mile pe incarcare si o incarcare complecta acasa il costa $1,25. A devenit masina de servici si acuma lucreaza la a doua pt sotie. Cine vrea, poate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru