GM isi amana urmatoarele lansari

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 17.11.2008
General Motors a dezvaluit lista datelor din care va incepe productia de serie a modelelor sale cu productii amanate.

Dupa ce oficialii General Motors au anuntat ca pot ramane fara bani in doar cateva luni, iar apoi au anuntat ca vor amana lansarea unor modele, a venit momentul ca gigantul american sa dezvaluie lista cu modelele care vor suferi amanari.

De departe cele mai mediatizat model, Chevrolet Volt va fi lansat cu intarziere, in ciuda zvonurilor care prevesteau lansarea la timp a acestui model. Astfel, productia lui Volt va incepe in noiembrie 2010.

Crossover-ul Saab 9-4x va suferi o amanare de un an, debutul in productie fiind planuit pentru luna septembrie a anului 2010. Acest fapt este neobisnuit avand in vedere ca Saab 9-4x si Cadillac SRX folosesc aceeasi platforma tehnica.

Initial, varianta decapotabila a lui Chevrolet Camaro a fost amanata pentru data de decembrie 2009, termenul fiind apoi mutat in vara lui 2010. Se pare insa ca varianta decapotabila a lui Camaro va fi lansata abia in februarie 2011, la doi ani de la lansarea coupe-ului.

Via | LeftLane  

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru