Golf GTI by MTM: salt spre 270 CP

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.10.2009
VW Golf GTI a sarit de la 211 la 270 CP cu ajutorul unui kit estetic si tehnic pregatit de tunerul german MTM.

Esential

270 de cai putere dezvolta motorul lui VW GTI by MTM.
211 CP este puterea maxima a versiunii clasice Golf GTI.

Tunerul german MTM (Motoren Technik Mayer) a lansat astazi propriul kitestetic si de performanta destinat versiunii GTI a lui Volkswagen Golf 6.

Pachetul pregatit de preparatorul german contine jante noi, un pachet de frane de performanta si o serie de modificari aduse motorului de sub capota modelului din Wolfsburg. Jantele au fost botezate MTM Bimoto, au spitele de culoare neagra si un diametru de 19 inch. Acestea sunt incaltate de pneuri Continental XL Sportcont 235/35. Noul sistem de franare este semnat Brembo si include discuri de 380 mm si etriere cu opt pistonase.

Sub capota, inginerii MTM au pus umarul serios la cresterea puterii originale a lui Golf GTI (211 CP) la 270 de cai, cifra care trece astfel cu putin peste recent lansatul Golf R (2.0, 165 CP). Cuplul maxim a fost si el recalculat, ajungand la 400 Nm. Conform datelor tehnice oferite de tunerul german, viteza maxima a lui GTI MTM ajunge la 265 km/h, fiind insa limitata electronic. In plus, tunerul german tie sa specifice ca durata de viata a motorului nu a fost afectata in niciun fel de modificarile aduse la nivelul peformantelor.

via | VWtuningmag

Comentarii (1)

  • "270 de cai, cifra care trece astfel cu putin peste recent lansatul Golf R (2.0, 165 CP)"

    Logic!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru