Goodyear şi Zeppelin, contract pentru o nouă generaţie de dirijabile

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.05.2011
Cei doi parteneri de prestigiu au încheiat o nouă înţelegere privind furnizarea de aeronave. Dirijabilele Goodyear vor continua să strabată lumea, dar într-o formă modernă.

După ce au străbătut întreaga lume şi au reuşit să însumeze 80 de ani de zbor, Dirijabilele Goodyear se pregătesc să intre într-o nouă etapă a istoriei. Producătorul de anvelope a anunţat la Friedrichshafen, în Germania, reînnoirea parteneriatului său cu celebra companie producătoare de dirijabile, Zeppelin. Înţelegerea presupune achiziţionarea unor noi aeronave Zeppelin şi retehnologizarea acestora la cele mai înalte standarde.

Nancy Jandrokovic, director al departamentului Global Airship Operations în cadrul producătorului de anvelope a declarat cu ocazia evenimentului: "Acordul este benefic pentru Zeppelin şi pentru Goodyear. Împreună putem stabili un nou standard în domeniul aeronavelor promoţionale. Lucrăm deja la un nou sistem electronic de semnalizare aeriană ce va stârni invidia competitorilor. Designul Zeppelin ne va spori posibilităţile de a livra suport de clasă mondială reţelelor de televiziune şi dealerilor noştri. De asemenea, buna relaţie cu reţelele de televiziune va aduce o mai mare expunere pentru Zeppelin."

Dirijabilele Goodyear sunt aeronave non-comerciale ce zboară exclusiv pe bază de heliu.

Aeronavele NT Zeppelin sunt fabricate de la începutul anilor 1990. Noua flotă a Goodyear va fi compusă din modele mici ale aeronavei LZ N07 - 101. Celebrele Dirijabile Goodyear sunt aeronave de promovare puse în special la dispoziţia televiziunilor pentru a realiza transmisii în direct de la înălţimi de 300-400 m. Două din Dirijabilele Goodyear sunt acum în turneu european, urmând să ajungă şi în România.

via | Goodyear

Comentarii (1)

  • Dirijabilul are mare viitor intrucat va avea incorporat cateva aerodine cu excentricitate permanenta,put colabora numai in baza unei conventii scrise ,telefon 0720844556
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru