Grande Punto ataca Romania

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 19.05.2006
Dupa ce a lovit din plin in piata europeana in primele luni ale acestui an, Grande Punto, liderul de vanzari al celor de la Fiat, s-a lansat pe piata noastra.

Grande Punto, modelul care a dat peste cap Europa si a facut ca Fiat sa devina principalul motor al cresterii pietei auto de pe Batranul Continent este in Romania. AutoItalia a anuntat lansarea oficiala in tara noastra a modelului care in primele sapte luni de la prezentarea oficiala a reprezentat principala surpriza a industriei auto.

Printre avantajele lui Grande Punto se numara dimensiunile (cele mai mari in clasa sa), gama de motorizari diesel, dar si siguranta, modelul italian reusind sa stranga la EuroNCAP, pe langa cele cinci stele pline la protectia pasagerilor, cate trei stele pentru protectia copiilor si pentru pietoni. Cele cateva luni trecute de la lansare nu au impiedicat modelul Fiat sa castige premii iunternationale importante, cel mai cunoscut fiind “Volanul de Aur 2006”.

Grande Punto va fi comercializat in doua versiuni, cu cinci si trei usi. Cea cu cinci usi ofera tot atatea motorizari (1.2/65 CP, 1.4/77 CP, 1.3 Multijet/75 CP, 1.3 Multijet/90 CP si 1.9 Multijet/120 CP), in timp ce pentru versiunea cu trei usi a fost rezervata o versiune care se adreseaza celor mai sportivi: 1.9 Multijet 130 CP.

In Romania, Grande Punto se va comercializa in paralel cu Punto Clasico, pretul modelului italian incepand de la 8.940 euro CIP (10.727 euro DDP).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru