Greenpeace: Mercedes sunt numiti "Climatic Pigs"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.09.2008
Ecologistii de la Greenpeace au organizat o actiune de protest in fata unui showroom Mercedes din Koln.

Anul trecut Porsche a fost tinta activistilor de la Greenpeace. Anul acesta locul constructorului din Stuttgart este luat de Mercedes, care intra in vizorul ecologistilor.

Ca si anul trecut, Greenpeace a organizat o actiune de protest in fata unui dealer din Koln, in cadrul careia a arborat acelasi mesaj transmis si pentru Porsche, "Climate Pigs". Pentru a-si sustine acuzatiile, Greenpeace a parcat in fata showroom-ului Mercedes si un model ML vopsit in roz si accesorizat cu un rat si urechi de porc uriase.

Ramane de vazut ce impact va avea aceasta actiune asupra constructorului german de modele premium, care a dezvaluit ieri informatii preliminare despre S400 BlueHybrid, primul model de serie echipat cu baterii litiu-ion.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • posibila confuzie
    din intamplare, cei doi giganti ai lumii auto, Porsche si Mercedes sunt concitadini, ambii avand sediul central in Stuttgart.

    Astfel ca atunci cand spui "Anul acesta locul constructorului din Stuttgart este luat de Mercedes...", este putin cam neclar.
    0 0
  • da
    Foarte buna observatie, Andy! Toti ziaristii au tendinta sa infloreasca frazele, ca sa para mai interesanti... din pacate de multe ori o dau direct in bara.
    0 0
  • dadada
    FOARTE FRUMOS ! CAM ASA VAD EU MASINILE GERMANE . BINEEEEE!!! MERCEDES-BMW ACELASI KK........SA LE PASTREZE PENTRU BAUTORII DE BERE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru