Grupul Renault lansează programul de stagiatură Drive your future pentru 155 studenţi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Grupul Renault a lansat ediţia 2012 a programului de stagiatură. Aceasta are 155 de locuri şi le este adresat studenţilor din anii terminali de la 18 universităţi partenere din toată ţara.

Grupul Renault a lansat programul de internship "Drive your future" pentru anul 2012. Programul de stagii le este adresat studenţilor în anii terminali de la 18 universităţi partenere din toată ţara, cu profiluri diferite. Ediţia 2012 a programului de stagiu al Grupului Renault oferă 155 de locuri de practică în cadrul entităţilor din România ale concernului franţuzesc. În ultimul deceniu, 700 de studenţi au făcut practică la uzinele Dacia şi în cadrul Grupului Renault. Programul de stagiatură al Grupului Renault este unul dintre cele mai mari programe de acest gen oferite de un angajator din România.

În lunile aprilie, mai şi iunie, stagiarii vor face cunoştinţă cu meseriile şi echipele dedicate activităţii Grupului. Pe lângă acest parcurs, Grupul Renault le oferă studenţilor posibilitatea de a exersa alături de specialişti în resurse umane în vederea accesului lor pe piaţa muncii. Stagiarii vor participa la ateliere de antrenament în cadrul cărora vor învăţa cum să redactele un Crurriculum vitae şi o scrisoare de intenţie, dar şi cum să suţină un interviu.

Oferta educaţională a Grupului Renault de-a lungul celor trei luni de stagiu cuprinde şi o formare lingvistică.

Studenţii vor participa la cursuri de învăţare a unei limbi de circulaţie internaţională – franceză sau engleză. Fiecare stagiar va beneficia de 20 de ore de formare, iar cursurile sunt gratuite şi organizate în parteneriat cu Global English. Temele de stagiu au fost comunicate universităţilor partenere, iar înscrierile s-au făcut online, pe site-urile companiei. Studenţii au fost selectaţi pe baza interviurilor cu responsabilii de resurse umane ai Grupului şi specialişti din zona temelor propuse.

Via | Renault

Comentarii (6)

  • Deja imi este mila de ei cum or sa fie batjocoriti de francezi!!
    3 22
  • recunostinta zero
    Macar Renault face ceva pentru Romania. E mai mult decat se poate spune de anumiti compatrioti de-ai nostri...
    20 0
  • zarnesteanu
    Bravo Renault !!!
    Macar la terminarea facultatii vor putea pune si ceva experienta practica pe resume. In plus, studentii pot experimenta din viata reala daca le place un domeniu sau altul, un loc de munca sau altul.
    O initiativa salutara. Incet incet practicile din tarile dezvoltate incep sa-si faca loc si la noi.
    13 0
  • aaaaa
    Tika nu vorbi daca nu stii....am fost azi acolo si m-au tratat super frumos ;) !
    20 1
  • au fost adusi sa testeze noi greieri din masini, sa vada cat rezista
    2 17
  • Hunter
    Gandirea fara perspectiva si recurgerea la stereotipii este una din bolile poporului roman. Ma refer doar la cei care au invatat sa utilizeze internetul si au descoperit ca se pot da cu parerea fara niciun sens concret. Problema este ca in spatele lor sunt sute de mii care au aceeasi mentalitate, si acest lucru se vede in viata de zi cu zi si inspre ce se indreapta lucrurile in asa numita "tara" Romania. Lucrurile anormale deja par normale, si putinele lucruri normale, benefice, din care poti invata ceva sau sa ramai cu ceva concret sunt anormale si luate in deradere.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru