Grupul Renault recrutează specialişti la târgul "Angajatori de Top"

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.03.2012
Grupul Renault caută specialişti pentru 39 de proiecte pe care le va derula în ţară. Candidaţii pot aplica pentru o poziţie în cadrul târgului "Angajatori de Top", organizat pe 30 şi 31 martie la Bucureşti.

Renault a anunţat că va fi prezent şi anul acesta la târgul "Angajatori de Top", în cadrul căruia caută specialişti pentru 39 de proiecte pe care le derulează în România. "Angajatori de Top" este cel mai mare târg de carieră din ţară pentru tineri profesionişti şi este organizat la Bucureşti, în perioada 30-31 martie. Grupul Renault recrutează specialişti în domeniile ingineri, fabricaţie, servicii, comercial şi achiziţii în cadrul Automobile Dacia, Matriţe Dacia, Renault Technologie Roumanie şi Renault Comercial Roumanie, iar fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

Grupul Renault caută atât tineri aflaţi la o primă experienţă profesională, cât şi experţi în domeniile în care activează. Candidaţii trebuie să aibă studii în domeniul tehnic şi economic, iar aceştia trebuie să cunoască una sau mai multe limbi străine, în funcţie de specificul postului. După caz, cei care aspiră la un post în cadrul Grupului Renault trebuie să cunoască limba franceză, limba engleză, germană sau rusă, iar aceştia trebuie să fie disponibili să se mute în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Capacitatea de lucru în echipă şi capacitatea de comunicare sunt caracteristici cheie ale candidatului ideal pentru acest post, subliniază cei de la Renault.

În prezent, Grupul Renault are peste 17.500 de angajaţi în România. Principalele entităţi ale sale sunt Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul RIR-ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu şi centrul de design Renault Design Central Europe) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

Via | Renault

Comentarii (2)

  • Renault=....
    Sa-l ia pe Carlos ca e fan...
    3 1
  • @LUCCI
    pai deja este la ei
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru