Guanqi, un coupe-cabriolet 100% chinezesc

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 22.04.2008
Chinezii de la Guangzhou Automobile prezinta la Beijing un concept coupe-cabriolet de creatie proprie.

Guangzhou Automobile Company a lansat Guanqi CC Concept la Beijing. Prin aceasta creatie proprie compania chinezeasca incearca sa impresioneze publicul cu propriile creatii, fara a-si asocia numele cu partenerii sai. Conceptul vizeaza un segment neexploatat de niciunul din constructorii japonezi cu care colaboreaza: Honda, Toyota sau Isuzu.

Coupe-cabrioletul chinezilor de la Guangzhou se distinge printr-un design atractiv care aduce insa foarte mult cu un model de serie, versiunea de productie urmand sa sufere astfel putine modificari estetice. Cu un acoperis retractabil complet in portbagaj, Guanqi CC poate fi confortabil doar pentru pasagerii din fata, cele doua locuri din spate oferind un spatiu redus.

Guanqi CC se individualizeaza prin stopurile de culoare alba, jantele bicolore si cele doua evacuari inglobate in spoilerul spate. In partea frontala agresivitatea este subliniata de spoilerul cu design sportiv si grila cu insertii metalice.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru