Gumpert Apollo, doua versiuni noi la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.02.2008
Gumpert va dezvalui la Geneva doua noi versiuni ale supercarului Apollo. Acestea vor fi vopsite in culoarea neagra.

Esential

650 de cai putere dezvolta propulsorul instalat de Gumpert pe Apollo.
360 de km/h este viteza maxima a supercarului Gumpert Apollo.
3 secunde ii sunt necesare supercarului Apollo pentru a atinge 100 de km/h.

Celebrul constructor de nisa Gumpert va fi prezent si la Salonul Auto de la Geneva, unde va dezvalui doua premiere. Este vorba despre doua noi versiuni ale actualului supercar Apollo, care vor fi vopsite complet in negru.

Premierele Gumpert vor dispune de acelasi motor regasit pe actualul Apollo, un propulsor V8 bi-turbo de 4.2 litri si 650 de cai, imprumutat de la Audi, si de acelasi sasiu tubular Chromoly. Intreaga puterea va fi distribuita prin intermediul unei cutii secventiale cu sase rapoarte. Performantele sunt demne de un adevarat supercar: 0-100 km/h in 3 secunde si o viteza maxima de 360 km/h.

In cei 3 ani de existenta, Gumpert Apollo s-a vandut in doar 31 de exemplare, brandul intentionand sa se extinda in acest an si in Statele Unite si Asia. Gumpert spera ca astfel va vinde anul viitor cel putin 40 de exemplare Apollo, al caror pret a fost fixat la 260.000 de euro.

via | MotorAuthority

Taguri: Apollo, Audi, Gumpert

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru