Hammond: "Nu inchidem Top Gear cat timp ne place ce facem"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.09.2009
Richard Hammond i-a linistit pe fanii seriei Top Gear care sustineau ca emisiunea se apropie de final. "Nu stim cand vom pune punct", spune prezentatorul Top Gear.

Dupa ce finalul sezonului trecut al emisiunii Top Gear a lasat loc la multe intepretari si speculatii legate de posibilitatea ca ultimul episod al sezonului sa fi fost si ultimul al seriei, echipa Top Gear a negat cu vehementa posibilitatea ca emisiunea sa nu continue. "Am sentimentul infricosator si oribil ca ceea ce conduc eu aici e finalul, sfarsitul", declara Jeremy Clarkson intr-un final de serie de exceptie, in care muzica inaltatoare a lui Brian Eno se alatura imaginii lui Clarkson la volanul lui Aston Martin V12 Vantage. Fanii seriei au sarit imediat, o parte dintre acestia sustinand ca Clarkson se referea la finalul emisiunii. Si totusi, nu este cazul.

Plecand de la acest val de opinii care s-a nascut in urma unui simplu material de emisiune, jurnalistii britanici de la The Times au realizat un interviu interesant, in care Richard Hammond raspunde intrebarilor reporterilor curiosi sa afle care si cand va fi finalul seriei Top Gear. Ei bine, Hammond confirma faptul ca finalul seriei a fost discutat de membrii echipei Top Gear, insa nu da mai multe detalii legate de acest subiect.

"Am discutat intre noi si am ajuns la concluzia ca exista foarte multe moduri in care am putea pregati finalul.

Unul dintre acestea ar fi sa spunem pur si simplu <Acesta este finalul emisiunii, al sezonului si al Top Gear. Noapte buna!>. Imi place sa cred ca vom avea la un moment dat curajul de a face asta", afirma unul dintre cei trei prezentatori Top Gear pe care show-ul britanic i-a transformat in vedete incontestabile.

Evident, Hammond nu a dat niciun detaliu legat de momentul efectiv in care Top Gear va deveni istorie, afirmand ca emisiunea va dura atat timp cat celor din echipa le va placea ceea ce fac. "Nu stiu cand va avea loc finalul. Problema e ca cel mai bun moment pentru a o face este atunci cand emisiunea merge bine. Totusi, daca ea merge bine, noi vom continua sa o facem cu placere si nu vom vrea sa ne oprim. Prin definitie, atunci cand simti ca e momentul sa te opresti, este prea tarziu. Cel mai bun moment sa renunti la ceva e atunci cand poti sa spui ca adori ceea ce faci", considera "hamsterul".

VIDEO: Finalul sezonului 13 Top Gear

Taguri: Hammond, Top Gear

Comentarii (6)

  • No problem, Mister
    Se vor gasi altii care vor face _alta_ emisiune auto la fel de bine asa cum o faceti dumneavoastra. Multumim ca ne oferiti 50 de minute de evadare din griul realitatii noastre si putem sa "luam loc" alaturi de voi la volanul viselor noastre.
    Respect si la mai mare, indiferent ce veti face!
    8 2
  • Lost in translation
    Spune clar " what I'm driving here is an ending" si conducea un Aston Martin Vantage V12 si nu emisiunea. Enumara si motivele pentru care el crede ca nu se vor mai fabrica masini de genul acesta. Din pacate tendinta este spre masini diesel, hibride sau chiar electrice si nu spre monstri V12. In curand vom conduce toti niste masinute silentioase cu motorase de 0,09 litri care vor dezvolta 12,7CP. Pentru un "petrol head" asa cum spun cei de Top Gear, acesta este un dezastru.
    Astept cu nerabdare urmatorul sezon Top Gear.
    7 2
  • Vazand stirea cu Top Gear mi-am amintit de faza asta cu Sandero : http://www.youtube.com/watch?v=WcGUWl43y0w
    2 1
  • cristi
    pt un om din televiziune pasionat de masini... Top Gear este EMISIUNEA!

    intr-adevar a fost o interpretare pe langa:) Clarkson vorbea despre sfarsitul unei ere:)
    iar aerul minunat de 'la revedere' pe care il da melodia nu este meritul compozitorului cat meritul editorului care a ales sa o foloseasca exact la acel volum sub exact acele cuvinte la exact acel moment al melodiei!
    1 0
  • bogdan
    fanii top gear
    daca fanii aveau nitel creier si se uitau la emisiune stiau ca seria o sa continue deoarece jeremy a zis ca in noiembrie ne v-a arata datele despre Ferrari 458 Italia si il va conduce
    0 0
  • TOP GEAR
    Unde / cum se poate urmari emisiunea asta? Eu am cablu RDS si nu o gasesc pe niciun canal. Cu ceva timp in urma era redifuzata si subtitrata la A1, dar episoadele erau cam vechi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru