Hartge a pregatit un pachet sport pentru BMW X6

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 05.06.2008
La putin timp de la lansare, noul BMW X6 a primit un pachet sport de la casa de tuning germana Hartge.

Esential

328 CP dezvolta versiunea 35d a lui BMW X6 imbunatatita de casa de tuning Hartge.

Desi X6 nu se gaseste in showrrom-uri si a fost cumparat de intreaga lume, tunerii nu se dezmint si dezvolta kituri sport de performanta pentru modelul BMW. Ultimii care au atentat la creatia BMW sunt tunerii casei germane Hartge, care au prezentat astazi primele poze oficiale cu X6 echipat cu un pachet sport special gandit si construit pentru acesta. Hartge a inclus in kitul de exterior cateva elemente de design revizuite pentru a oferi crossover-ului german un aspect mai agresiv. De asemenea, in interiorul lui X6, modificarile se disting prin volanul multifunctional cu doua spite, pedalele sport din aluminiu si elementele decorative de pe plansa de bord si portiere.

Tunerii germani au pregatit si cateva imbunatatiri la motoarele BMW turbo diesel disponibile pe X6. Astfel, versiunea 35d dispune acum de 328 CP fata de cei 286 CP in varianta standard, iar versiunii 30d i-au fost marita puterea la 235 CP de la 275 CP. Pachetul sport lansat de Hartge contine, cum era de asteptat, si un set de jante speciale din aliaj de 22 inch, cu posibilitatea ca acestea sa fie echipate cu pneuri de doua dimensiuni: 285/30 ZR22 pe fata si 335/25 ZR22 pe spate sau 295/30 ZR22 pe fata si 335/25 ZR22 pe spate.

Cu ajutorul suspensiei sport adaugate de cei de la Hartge, garda la sol a lui BMW X6 a fost coborata cu 30 mm.

Via | Carscoop

Taguri: BMW, X6

Comentarii (1)

  • x6
    e cea mai tare masina x6
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru