Heffner injecteaza forta bruta intr-un Ford GT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.11.2008
Tunerii de la Heffner Performance i-au cerut ajutorul lui Camilo Pardo pentru a da nastere unui altfel de Ford GT.

Si modelele americane pot suferi tratamente radicale din partea caselor de tuning specializate. Este exemplul celor de la Heffner Performance care si-au dorit sa dea nastere unui altfel de Ford GT. Pentru a duce la bun sfarsit acest proiect, Heffner a cerut ajutorul designerului Ford GT, camilo Pardo.

Din aceasta colaborare a luat nastere Heffner Camilo Pardo Ford GT, model care impresioneaza prin cei 900 de cai putere ascunsi sub capota. Multumita modificarilor operate de Heffner la nivelul admisiei, turbinei si transmisiei, Heffner a reusit sa dea nastere unui supercar care sprinteaza de la 0 la 320 de km/h in mai putin de 19 secunde.

La exterior, Heffner Camilo Pardo Ford GT se individualizeaza prin vinilurile aplicate pe vopseaua speciala, prin spoilerul posterior Concept Style cu aspect retro si extensiile spoilerului frontal. Designul sportiv este desavarsit de un set de jante BBS din aliaj, care adapostesc etriere Brembo, si de suspensiile T&A care coboara garda la sol.

via | Zercustoms 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru