Hennessey a livrat primul Venom GT de 1184 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Hennessey a anunţat oficial livrarea primului exemplar Venom GT, în versiunea superioară, de 1184 de cai putere, capabilă să atingă o viteză maximă de 437 km/h.

Hennessey a anunţat astăzi livrarea primului exemplar Venom GT, de 1184 de cai putere, unui client din Emiratele Arabe Unite. Versiunea de top a modelului american este propulsată de un motor V8 supraalimentat, exploatat cum se cuvine de o cutie manuală cu şase rapoarte, preluată de pe Ford GT.

John Hennessey, fondatorul constructorului de nisă, susţine că resursele de sub capotă, cei 1184 de cai şi 1537 de Nm, pot propulsa noul Venom GT de la 0 la 100 de km/h în 2.4 secunde şi de la 0 la 200 de km/h în 7 secunde. În aceste condiţii, viteza maximă urcă până la o valoare record, de 437 km/h.

Hennessey a promis că va demonstra în viitorul apropiat performanţele de care este capabil noul Venom GT, implicit capacitatea acestuia de a doborî recordul de viteză al lui Veyron.

via | autocar

Comentarii (4)

  • vummm..
    pare sa fie cea mai rapida racheta de strada cu motor v8 ... O_O
    5 5
  • Sasiu imbunatatit de Lotus Elise, 725CP normal, supercharged la 1184, dar doar 6 trepte?
    437Km/h? Nu are finetea aerodinamica necesara pentru asta.
    Veyron ramane acolo sus!
    Hennessey ar trebui sa ne arate performanta masinii mai devreme sau o va face dupa ce termina de vandut tot lotul? Aici glumesc.
    5 5
  • Simt ca o sa fie un Koeniggsegg incontrolabil.N-o sa se poata compara niciodata cu Buggati.Ce frenezie acuma,toata lumea vrea sa faca cea mai rapida masina din lume!Veyron va ramane oricum cea mai buna in toate privintele.
    3 2
  • hm
    .....mai vedem noi
    sa vedem la o tura de Nurburgring Venonu cu Veyronu si mai tragem concluzii dupa
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru