Honda oferă la fiecare Accord cumpărat o vacanţă de 1000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Honda Trading România a anunţat ca oferă clienţilor săi, care achiziţionează un model Accord până la 30 iunie, un voucher de vacanţă, în valoare de 1000 de euro.

În timp ce unii se gândesc la tichete de casare, plinuri de combustibil sau echipamente speciale pentru a atrage clienţii din România, Honda are deja planuri de vacanţă. Mai exact, Honda Trading România promite să îşi răsplătească noii clienţi cu vacanţe de neuitat pe întreg cuprinsul Europei.

Campania lansată de japonezi în România vine cu o ofertă croită perfect pentru vara acestui an, fiecare model Accord achiziţionat fiind oferit împreună cu un voucher de vacanţă, în valoare de 1000 de euro. Biletul poate fi folosit pentru o excursie de vis, spre orice destinaţie, pe tot parcursul anului 2010.

Ovidiu Repanovici, manager de vânzări şi marketing în cadrul Honda Trading a declarat: „Ne gândim la clienţii care doresc în această perioadă să plece în vacanţă şi dorim să le oferim, ca de obicei, o experienţă cât mai plăcută, care să completeze bucuria achiziţiei unui model Honda.”

via | Honda

Comentarii (2)

  • stupid
    mai mult decat stupid....si mai sunt si fan.........mai bine ar scadea pretul cu 1000 de euro........nu o vacanta gratis trebuie sa ma determine sa cumpar aceasta masina ci fiabilitatea si designul ei.....
    5 0
  • dezgustat
    Ce saracii de oameni...ei cred ca atrag clientii de Honda cu asa ceva? Sa le fie rusine! Poate la Hyundai sau la Dacia sa mearga o asa campanie, nicidecum la Honda. Cei care se indreapta spre un asemenea brand nu au nevoie de mila sau de pomana acestui importator de 2 lei! Sa puna mana sa faca o politica buna de modele, de dotari si de preturi, ca aduc toate ciurucurile nevandute la noi, iar de imaginea brandului a inceput sa se aleaga praful datorita acestor incompetenti.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru