Honda renunta la conferinta de presa de la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.11.2008
Honda nu se retrage de la Salonul de la Detroit dar renunta la conferinta de presa dedicata lansarii lui Insight.

Noi vesti despre Salonul Auto de la Detroit. Dupa ce ieri va anuntam ca Mitsubishi, Nissan si Lexus nu vor participa la cel mai mare salon nord-american, revenim astazi cu detalii despre participarea celor de la Honda.

Japonezii au declarat ca nu isi vor anula participarea dar vor renunta la organizarea obisnuitei conferinte de presa din cauza dificultatilor financiare. Constructorul asiatic surprinde prin aceasta decizie, vedeta standului, noul hibrid Insight, urmand sa aiba parte de o lansare banala.

Chris Martin, purtatorul de cuvant al diviziei Honda Statele Unite, a declarat: "In mod normal am fi organizat un eveniment cu efecte speciale pentru a dezvalui noul model. Aceasta prezentare ar fi fost insa prea costisitoare in contextul dificulatilor economice prin care intreaga industrie auto trece in acest moment."

Pana acum, la Detroit, din celebra Cobo Hall vor lipsi standurile celor de la Ferrari, Rolls Royce, Mitsubishi, Nissan, Infiniti, Suzuki si Land Rover.

via | CarScoop  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru