Honda vrea să îşi reducă emisiile de CO2 cu 30% până în 2020

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.06.2011
Honda a promis că intenţionează să îşi reducă cu 30% emisiile de CO2 până în 2020, în interiorul întregii sale game.

Honda încearcă să se alinieze tendinţei generale de reducere a emisiilor de CO2. Constructorul japonez intenţionează să ia măsuri în cadrul întregii sale game de produse propulsate convenţional, incluzând aici motociclete, scootere, maşini şi altfel de utilaje folosite la scară largă.

Oficialii niponi şi-au expus planurile de protejare a mediului înconjurător într-un raport anual. Tot aici, Honda a promis că până în 2020 va reduce media emisiilor sale cu până la 30%, comparativ cu valorile înregistrate în anul 2000. japonezii nu sunt la primul angajament de acest tip, în trecut ei fixându-şi o reducere cu 10 procente a emisiilor la nivelul întregii game de produse.

Măsurile pe care le va lua Honda se vor oglindi atât în produsele finale, cât şi în procesul de producţie şi distribuţie, uzinele niponilor urmând să fie supuse unor etape de modernizare ecologică. Prin noile iniţiative "verzi" Honda încearcă să îşi consolideze sloganul "bucurie şi libertate prin mobilitate" şi să ajute la dezvoltarea unei "societăţi sustenabile, unde oamenii se pot bucura de viaţă".

via | thegreencarwebsite

Comentarii (1)

  • Este o initiativa corecta spre deosebire de altii care viseaza sa ajunga la cifra de 2 milioane de unitati vandute pe an.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru