Hummer H2 Cabrio, made in Emiratele Arabe Unite

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Un Hummer H2 Cabrio a fost fotografiat in fata hotelului Emirates Palace, din Abu Dhabi.

Emiratele Arabe Unite ne surprind cu inca un automobil modificat excentric. De data aceasta, este vorba de un Hummer H2 Cabrio. Acesta nu este un simplu H2 cu acoperisul taiat, ci este un model modificat in toate privintele. Hummer-ul in cauza are sapte locuri, imbracate in piele rosie. Parbrizul este mai mic decat al unui H2 obisnuit, si este amplasat la un unghi diferit fata de cum a plecat din fabrica.

Scaunele beneficiaza de un sistem de racire integrat, pentru ca pielea incinsa de soare sa nu afecteze pasagerii vehiculului. Jantele cromate de dimensiuni mari, posibil in jurul a 22 inch, stau sub aripi latite si umflate. Modificarile estetice mai includ si o priza de aer falsa din fibra de sticla, care este amplasata pe capota si contine patru blocuri optice.

Via | Autoblog.nl

Comentarii (1)

  • achim tiberiu
    vinzari logan si sandero
    a-si dorii sa intermediez o vinzare de LOGAN(SEDAN, VAN, MCV,
    PICK-UP) cu un comision de 10% /vehicul ,precum si sandero
    (MONOVOLUM,LIMUZINA) in aceleasi conditii ca si loganul.Am lucrat la turisme si mai cunosc pe acolo Adresele de e-mail sint:
    tiberiuachim@yahoo.com sau tiberiu.achim@ gmail.com Astept raspuns prin e-mail
    Cu respect
    ING. ACHIM TIBERIU
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru