Husa retro pentru 500

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Centrul de Design Fiat si o companie italiana de confectii au gandit o husa inedita pentru 500. Aceasta poate fi comandata ca accesoriu.

Prezentarea oficiala a lui Fiat 500, care a avut loc la Torino, ne-a pus in fata absolut toate accesoriile disponibile pe modelul italian. De la jante la stickere colorate, de la interioare de clasa la tapiterii sport si ludice, de la nuante vii la clasicul alb-sampanie de pe versiunea de baza. Si totusi, ceva a ramas nediscutat, desi a iesit in evidenta in momentul in care masinile pentru test drive erau asezate pe pista Stadionului Olimpic din Torino. Este vorba de husele speciale pentru 500, cu imprimeu retro, care acopereau masinile ce urmau sa plece la teste.

Acestea nu au fost gandite exclusiv pentru eveniment ci pot fi comandate de orice client 500 (si nu numai). Desi Cinquecento va intra pe piata noastra abia peste o jumatate de an, trebuie sa va notati un nume: Covercar - Confezioni Andrea, firma care produce aceste huse. Credeti sau nu, proiectarea lor a necesitat un an intreg de munca, la designul acestora contribuind si Centro Stile Fiat. Materialul utilizat este unul elastic si este imprimat printr-o tehnologie laser inedita care permite pastrarea in conditii perfecte pentru o durata indelungata. Protejarea masinii este completa, de la forma care coincide in cele mai mici amanunte cu cea a masinii, gratie cusaturilor de mana, pana la "bariera" atmosferica si ambientala care impiedica impuritatile sa se aseze pe masina.

Husa este disponibila la dealerii Fiat din Italia ca accesoriu si costa 300 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru