Hyundai creste productia modelului i20

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Hyundai va mari productia lui i20 de la fabrica sa din India, pentru a putea face fata cererii.

Esential

2.500 Hyundai i20 au fost comandate luna trecuta.
1.700 unitati Hyundai i20 au fost deja livrate.

Vestile bune care vin din directia producatorilor auto sunt tot mai rare in aceasta perioada. Cu toate acestea, exista si cazuri fericite. Hyundai a anuntat astazi ca va mari durata de lucru a schimburilor in cadrul fabricii sale din India, pentru a putea creste productia modelului i20. Momentan, fabrica lucreaza in doua schimburi, iar adaugarea celui de-al treilea schimb nu este inca posibila. In fiecare zi, angajatii Hyundai vor lucra o ora sau doua in plus pentru a putea produce mai multe unitati.

Hyundai se asteapta sa vanda circa 2.000 unitati ale modelului i20 pe luna. Spre surprinderea lor, luna trecuta au primit nu mai putin de 2.500 de comenzi. Dintre acestea, au fost livrate peste 1700, restul de 800 urmand sa fie predate clientilor in decursul acestei luni.

Arvind Saxena, vicepresedintele Hyundai, a motivat cresterea in vanzari prin faptul ca dobanzile au scazut in ultima perioada. Cu toate acestea, Saxena nu se asteapta la cresterea cifrelor de vanzari in perioada urmatoare, sperand ca acestea sa ramana la acelasi nivel.

Via | JustAuto

Comentarii (4)

  • clarkson
    i20
    Se stie cand va veni in RO i20-ul? Ca nu am fost pe faza daca s-a anuntat...
    0 0
  • i20
    DA HALATU ? CAT ESTE HALATU ? ca i20 este foarte scump, in germany se vinde cu 12 200 euro un entry level - de 77 CP la 1,2 cm3. Asadar FOARTE SCUMPA !!!!!! La banii astia imi iau un Lancer classic, un Linea, un grandepunto, un megane ca tot este pe final actuala generatie etc si amd. Este foarte scump asta ar fi trebuit sa fie masina de 8000 hai 8500 chash cu tva. Dar treaba lor, daca gasesc prosti sa cumpere - supeer pt ochi oblicosi din asia
    0 0
  • da, dar la ei i30 incepe de la 15.500 E, pe cand la noi de undeva de la 11.000 euro, asa ca preturile la noi ar putea fi undeva intre 8 si 10.000 euro pt un i20, ceea ce e normal pt clasa asta.
    0 0
  • andrei
    i20
    in germania preturile sunt cam cu 3000 euro mai mari fate de romania(nu e valabil pt toate modelele)
    dar data lansarii in romania care este? se stie ceva detalii le gat de lansarea in rom?? preturile?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru