Hyundai i10 facelift costă 8742 de euro cu TVA în România

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.02.2011
Hyundai oferă în România noul i10 facelift cu un preţ de pornire de 8742 de euro cu TVA. Singura motorizare disponibilă este unitatea pe benzină de 1.1 litri.

Esential

69 de cai putere oferă motorul de 1.1 litri disponibil pe i10 facelift.

Prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din toamna anului trecut, noul Hyundai i10 facelift a ajuns şi pe piaţa din România. Importatorul brandului coreean în România scoate la vânzare mignonul cu o singură motorizare de 1.1 litri.

Unitatea pe benzină poate oferi 69 de cai putere şi un cuplu motor de 99 Nm la 4500 de rotaţii. Asistat de o transmisie cu cinci rapoarte, modelul coreean promite un consum de 5.8 litri în mediul urban şi 4.1 litri în afara oraşului, garantând în acelaşi timp emisii de CO2 conforme cu normele de poluare Euro 5.

Motorizarea de 1.1 litri este disponibilă împreună cu două niveluri de echipare, unul de bază, Economy, şi unul de top Classic. Entry-level-ul oferă clienţilor dotări de bun simţ cum sunt ABS, aer condiţionat, volan cu reglaj pe înălţime, servodirecţie, închidere centralizată, airbag şofer, banchetă spate rabatabilă fracţionat şi uşi spate cu siguranţă pentru copii.

Cea mai echipată versiune aduce în plus, un sistem audio cu conexiune auxialiară pentru USB şi iPod, airbag pasager, geamuri electrice faţă, scaun şofer reglabil pe înălţime şi spoilere faţă spate vopsite în culoarea caroseriei.

Preţul pentru versiunea entry-level este de 8742 euro cu TVA.

Pentru vârful de gamă însă, clientul va scoate din buzunar 9275 de euro. 

Comentarii (4)

  • cu bani astia iti aduci golf de dincolo
    2 11
  • b
    Ce putea sa zica gigel... nume predestinat
    8 2
  • aha
    Mai are pana la Spark, 6 airbag-uri standard si posibilitate ESP
    3 1
  • Dotari de bun simt,
    Un singur airbag, si fara cd-player, au voie sa mai vanda masini in UE fara macar 2 airbaguri frontale?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru