Hyundai ix20 vine în România de la 16.727 euro

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.12.2010
Hyundai ix20 este disponibil pe piaţa din România. Importatorul mărcii în România oferă un discount de 1.500 de euro în luna decembrie. Preţul de listă cu TVA inclus al versiunii de bază Hyundai ix20 este de 16.727 euro.

Importatorul Hyundai în România a anunţat preţurile noului ix20. Monovolumul de segment B al sud-coreenilor promite să asigure echilibrul optim între dinamism şi funcţionalitate şi porneşte de la 16.727 euro cu TVA inclus în versiunea 1.4 benzină de 90 CP. Toate versiunile de echipare vin cu cinci ani garanţie şi cu programul Triple Care de la Hyundai. Oficialii Hyundai România au anunţat că vor aplica o reducere de 1.500 de euro în decursul lunii decembrie 2010 pentru dealerii parteneri şi invită toţi clienţii interesaţi într-o reprezentanţă pentru a afla mai multe detalii.

Hyundai oferă noul ix20 alături de patru versiuni de motorizare. Două dintre acestea sunt otto, iar două sunt diesel şi oferă între 78 şi 125 CP. Clienţii pot opta fie pentru o transmisie manuală cu, fie pentru o transmisie automată, iar modelul beneficiază de ESP, ABS şi asistenţă la pornirea în rampă în standard. Cei de la Hyundai se aşteaptă ca noul ix20 să obţină punctajul maxim la testele EuroNCAP, premieră în segmentul monovolumelor de clasă mică.

Gama de dotări a lui ix20 include elemente găsite pe modelele premium, care au scopul de a contura un pachet unic pe piaţă. Pachetul include climatizare automată, ştergătoare faţă cu sistem de încălzire, oglinzi exterioare electrice şi încălzite, scaune faţă încălzite, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele şi plafon panoramic.

Via | Hyundai

Comentarii (13)

  • arata mai bine
    3 3
  • ix20
    o fi aratand bine, dar pretul de baza e cam piperat.
    16 1
  • kia venga
    si la banii astia,de ce sa nu iei mai bine o kia venga?
    16700 euro pret de pornire,adica echivalentul unei kia venga cu motor de 1,6 diesel:|
    13 1
  • :)
    poate de la 6.700 sa plece cazanul asta
    9 8
  • Scump, foarte scump
    O masina ca asta nu merita mai mult de 14.000 de euro pt varianta full. Iar daca ei vor sa vanda un fel de Sandero mai slab dotat cu 16.000 de euro se inseala.
    9 1
  • @Ion
    Ai gasit si tu cu ce sa compari Sandero :)
    Cam piperat pretul...sunt destul de sigur ca nu o sa prinda la noi oricum modelul asta.
    3 5
  • Huh
    Aproape 17.000 ptr ce?
    o fi aratand bine dar mai bine iau altceva si la alt pret..
    11 0
  • GIGI BALAMUC
    BOLNAVI LA CAP
    S AU TIMPIT MINCATORII DE CIINI,,,CUM SA CEARA 17OOO PE CONSERVA ASTA,,,IEI 2 CHEVROLET CRUZE,,,CRED CA IA TIMPIT,,SCULPTURA FLUIDA,,
    7 1
  • you_hoooo
    nu dai
    Foarte scump pentru o masina cu doar 90 CP... Alternative sunt destule iar principalul concurent mai ieftin si suficient de bun este noul Opel Meriva. Plus Citroen C3 Picasso. Cred ca li s-a ridicat la cap celor de la Hyundai ca trebuie sa aiba o imagine... premium. Cam greu de convins!!!!
    4 0
  • astia se cred bmw ?!
    poftimmmmmmmmmmmmmm? 17000 de euroi brelocu ala? hai sa fim seriosi..mai pui 1000-2000 si te poti duce linistit la cumparaturi la vw sau la skoda sau la ce brand european vrei..si-ti iei si una de dimensiuni mai mari nu dopu ala...cred ca coreenii au importat ceva lapte toxic din china...
    8 3
  • ==
    mai ieftin si muuuult mai misto e soul.
    3 0
  • crysti09
    Mai fratilor, voi nu stiti ca masina asta face si cafea.....si are la bord toate sistemele ce se gasesc pe BMW si Mercedes....)))))
    3 0
  • cu 17mii iti cumperi un chevrolet captiva sau o santa-fe la second, autovitu e plin, cum sa coste testoasa asta atata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru