Hyundai: "Nu vom face Genesis Cabrio"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.01.2009
Hyundai a luat o pozitie oficiala in fata zvonurilor numeroase care anuntau un Genesis Cabrio, spunand ca un astfel de model nu va fi construit.

Hyundai a anuntat astazi ca ca nu are in vedere producerea unei versiuni decapotabile a modelului Genesis. Odata cu aparitia versiunii Genesis Coupe, o serie de zvonuri au invadat media de specialitate prin prevestirea unui nou Genesis Cabrio.

Miles Johnson, manager pentru relatii cu publicul la Hyundai SUA, a dat o serie de explicatii: “Genesis Coupe nu a fost gandit pentru a fi un cabrio de la jumatate in sus. A fost gandit ca un model global. Sa-ti spulbere vantul pletele nu este o chestiune care tine in Coreea, iar in SUA segmentul este deja ocupat”.

Oficialul Hyundai a punctat ca nu este un fond real care sa acopere un astfel de proiect. Mai mult, Miles Johnson a aratat ca producatorul coreean nu are de gand sa lanseze vreun model cabrio in viitorul apropiat.

Lansarea unui Genesis Cabrio a entuziasmat iubitorii acestui segment de automobile, care sperau intr-o versiune mai ieftina la oferta inaintata de producatorii premium japonezi si germani.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • prudentul
    seamănă cu...
    ...mai vechiul Hyundai Coupe (sau Tiburon). Cred că Genesis Coupe e pe deplin reuşit. Priviţi imaginea de mai sus şi spuneţi cu mâna pe inimă că n-aţi vrea să-l conduceţi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru